Браун ІДЕЙЄ: «Присвятив гол своєму сину!»

Браун ІДЕЙЄ: «Присвятив гол своєму сину!»

Проти нідерландського віце-чемпіона 11-й номер «біло-синіх» зіграв із особливим натхненням. Напередодні матчу футболіст удруге став батьком! Дружина Брауна Дамка о 09.20 ранку подарувала йому сина. Малюк народився справжнім богатирем: зріст – 52 см., вага – 4,52 кг. Цікаво, що батьки вирішили назвати малюка українським ім'ям Андрій.

Відразу після гри, перш ніж поспішити до дружини в пологовий будинок, динамівець зізнався, що свої успіхи присвячує родині:

- Я дуже хотів забити сьогодні для мого новонародженого сина, і робив усе для цього. Ви бачили, після того, як мені вдалося відзначитись, хлопці привітали мене, зобразивши символічне колисання дитини.

- Як вам вдалося забити такий чудовий м'яч?

- Я бачив, що до мене летить м'яч, і він був не з простих. Відстань до воріт була пристойною, і голкіпер був напоготові, але я постарався напривити м'яч туди, куди він не зміг дотягнутися.

- А від кого, все ж, м'яч залетів у сітку, коли «Динамо» забивало перший гол?

- Це був автогол, гравець зрізав його у власні ворота. «Феєноорд» провів хороший матч і доклав усіх зусиль, щоб забити гол на виїзді. Але все ж більш важливим є те, що ми виграли.

- Це вже другий матч, коли «Динамо» пропускає першим, а потім змушене відіграватися...

- Просто, в ситуації, коли суперник забиває першим, першочергову роль відіграє згуртованість команди. Ми єдине ціле, тому і вдалося двічі переломити хід подій на свою користь.

Ще раз вітаємо Брауна з вагомою подією, а Андрію Брауновичу бажаємо рости здоровим і щасливим на радість батькам!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер