Браун ІДЕЙЄ: «Проти «Порту» ми повинні зіграти як єдине ціле»

Браун ІДЕЙЄ: «Проти «Порту» ми повинні зіграти як єдине ціле»

- Як привітали з ювілеєм свого наставника Олега Блохіна?

- Ми це зробили всією командою, подарували йому динамівську футболку з автографами – це наш традиційний подарунок на День народження для тренерів та футболістів. А також побажали Олегу Блохіну довгих років і успішної роботи на чолі київського «Динамо».

- А як щодо перемоги над «Порту» в якості подарунка?

- Цього хочу не тільки я, а й уся команда. Ця перемога буде важливою не тільки тому, що в Олега Блохіна День народження. Ці три очки будуть дуже важливі для всієї команди. В першу чергу ми повинні зіграти як команда, як єдине ціле, щоб розраховувати на позитивний результат і піднятися на перші рядки в турнірній таблиці.

- Кілька провідних футболістів «Порту» не змогли приїхати до Києва через травми. Це зіграє на руку нашій команді?

- Те, що вони травмовані, безумовно, нам допоможе, але у складі «Динамо» також є кілька виконавців, які не зможуть завтра взяти участь через пошкодження. Повторюся, якщо ми зіграємо вкрай сконцентровано, будемо діяти, як єдине ціле, ми зможемо перемогти.

- Після першого поєдинку в Португалії ви вже більше знаєте про суперника. Чи означає це, що в домашньому матчі «Динамо» буде легше?

- Я б так не сказав. Гра буде такою ж складною, як і в Португалії. Адже «Порту» – хороша команда, також як і «Динамо». Я сподіваюся, що ми зіграємо дуже добре і зможемо перемогти, потрібно тільки зіграти максимально сконцентровано в захисті, щоб не пропустити.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер