Браун ІДЕЙЄ: «Сконцентруємося на грі з «Валенсією»

Браун ІДЕЙЄ: «Сконцентруємося на грі з «Валенсією»

- Брауне, які в тебе емоції від цих зборів із «Динамо»? Тренування тобі даються легко?

- Будь-які тренування перед сезоном потрібні для того, щоб якомога краще підготуватися до сезону. Тому жодних нарікань із цього приводу в мене немає, й не може бути.

- Чи легко тобі розуміти тренерські установки? Чи знаходиш спільну мову з головним тренером?

- Так, хоч він і розмовляє переважно російською, але ті слова, які мені потрібні для спілкування на іграх та тренуваннях, я вже розумію.

- На тренуваннях уже й Олег Володимирович називає тебе Боббі?

- Та я й не проти, сам запропонував себе так називати (посміхається).

- Ти регулярно забиваєш голи в останніх тренуваннях та іграх. Відчуваєш, що перебуваєш у хорошій формі тасповнений готовності до офіційних ігор?

- Так, я зараз у формі й готовий до поновлення сезону. Зараз для нас найголовніше – сконцентруватися на першій грі з «Валенсією». З цієї відправної точки ми будемо рухатися вперед.

- У зв'язку з дискваліфікацією на гру з «Валенсією» двох найкращих бомбардирів команди цього сезону, основні надії вболівальників покладаються на тебе. Чи готовий виправдати очікування?

- Не лише вболівальники, але й я сам на себе розраховую. Я маю провести хорошу гру та принести користь своїй команді.

- Що думаєш про найближчого суперника «Динамо», «Валенсію»? Чи дивився їхні ігри?

- Звичайно, дивився. Щоправда, не бачив їхню гру проти «Барселони», тому що тоді в нас були тренування. Це хороший суперник, хороша команда. Для того, щоб протистояти такій команді, потрібно бути добре підготовленими.

- Як ти думаєш, чи не вплинули на зіграність «Валенсії» зміни у складі, перехід деяких гравців основи та прихід нових?

- Думаю, що ні, адже після цих змін у складі вони провели два матчі на високому рівні, в яких здобули перемоги. Команда не втратила свою силу, а можливо й придбала. Зараз «Валенсія» перебуває на підйомі.

- Із чим пов'язані твої головні очікування в цьому році?

- У першу чергу, всі мої думки про те, щоб проявити себе добре в «Динамо». На нас чекають дуже важливі ігри в сезоні. До того ж, якщо я добре проведу весняну частину сезону, то підійду в оптимальній готовності й до чемпіонату світу.

- Чи відчуваєш ти свій прогрес, виступаючи за «Динамо»?

- Так, я бачу свій прогрес. Я граю за «Динамо» вже два з половиною роки й почуваюся тут добре. Я маю повністю присвячувати себе виступам за свою команду. Не можу уявити кращого варіанту для мене.

- Чи стала команда сильнішою за цей час?

- Мені складно судити. Можу лише з упевненістю сказати, що, щонайменше, всі мої партнери докладають максимум зусиль, щоб із кожним днем наша команда додавала в ігровому плані.

- Деякі ЗМІ викликають нездоровий ажіотаж навколо твоєї конкуренції з Мбокані. Як би ти сказав одним словом, ким у першу чергу є для тебе Дьємерсі – другом, партнером,конкурентом або ще кимось?

- Дьємерсі – безперечно мій друг.

- Хто був твоїм кумиром, коли ти лише робив перші кроки у футболі? Можливо, ти й зараз захоплюєшся чиєюсь грою?

- Раніше я дуже багато стежив за грою Златана Ібрагимовича. Вважаю його фантастичним гравцем. Я переглянув багато ігор за його участю.

- Чи є в тебе улюблений кіноактор?

- Безумовно, це Дензел Вашингтон! А в Нігерії в мене є навіть знайомі актори.

- Чи слідкуєш ти за Олімпійськими іграми в Сочі? Або ти байдужий до зимових видів спорту?

- Ні, не стежу. Мені цікаві й інші види спорту, але про Олімпіаду не думаю зовсім, оскільки я повністю сконцентрований на підготовці до поновлення сезону.

- Як ти зазвичай налаштовуєшся на важливі матчі?

- Зазвичай я слухаю надихаючу музику й обов'язково молюся.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер