Браун Ідейє: «Змогли витримати тиск трибун»

Браун Ідейє: «Змогли витримати тиск трибун»

Гол Брауна Ідейє став єдиним у матчі «Карпати» – «Динамо» та приніс перемогу столичній команді. Після гри герой поєдинку поділився враженням від матчу та «Арени Львів».

- В останніх матчах «Динамо» грає не найкращим чином, але справно заробляє по три очки. Як вам це вдається?

- Як відомо, у футболі найголовніше не гра, а результат. Краще перемогти за не дуже яскравої грі, ніж програти, весь матч провівши на половині поля суперника. Іноді якість гри відходить на другий план. В останніх двох матчах нам довелося особливо важко, перемоги в них для нас важливі.

- Чи можна сказати, що вилучення у складі суперника стало вирішальним моментом матчу?

- Гадаю, так. У господарів хороша команда, що вони сьогодні зайвий раз підтвердили. До вилучення «Карпати» добре захищалися й непогано атакували, створили багато моментів. Але забити і здобути перемогу вдалося саме нам. Такий футбол.

- Це був ваш перший матч на «Арені Львів». Які враження справив на вас новий стадіон?


- Це дуже хороша арена, одна з найкращих, на яких мені доводилося грати в Україні. Атмосфера на трибунах була просто чудовою, вболівальники від початку до кінця матчу дуже добре підтримували свою команду. Упевнений, цей стадіон на всі сто відсотків готовий прийняти матчі чемпіонату Європи.

- Чи сильно вам заважав тиск трибун?

- Зрозуміло, вони хотіли, щоб їхня команда перемогла, тому просто зобов’язані були вимагати від свої футболістів іти вперед. Але нам вдалося витримати цей тиск.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер