Бражко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 24-го туру VBET Ліги

Бражко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 24-го туру VBET Ліги

Традиційно УПЛ проводить голосування за найкращого тренера та гравця в чемпіонаті України за підсумками ігрового туру. Цього разу визначали лауреатів 24-го туру чемпіонату України сезону 2023/24 років. На першому етапі, як завжди, відбулося опитування спортивних видань, журналістів та партнерів компанії VBET. Після підрахунку голосів були сформовані четвірки найкращих футболістів і тренерів VBET Ліги у 24-му турі.

Нагадаємо, що у рамках цього туру наша команда у меншості переграла в Олександрії місцевий однойменний клуб – 1:0.

За результатами опитування на звання найкращого гравця претендували чотири номінанти, серед яких півзахисник «біло-синіх» Володимир Бражко, який забив єдиний м’яч у матчі з «Олександрією». Окрім нього серед номінантів були Ігор Горбач («Зоря»), Максим Імереков («Металіст 1925») та Геннадій Пасіч (ЛНЗ).

До числа претендентів на звання найкращого тренера потрапив наставник «Динамо» Олександр Шовковський. Також серед номінантів були Юрій Коваль («Зоря»), Віктор Скрипник («Металіст 1925») та Віталій Пономарьов («Рух»).

На другому етапі із цих номінантів глядачі обирали своїх фаворитів 24-го туру шляхом голосування та визначили переможців у двох номінаціях.

У підсумку, найбільше голосів від уболівальників набрали представники «Динамо» – гравець Володимир Бражко та головний тренер Олександр Шовковський.

Півзахисник набрав 78% голосів у Instagram та 65% у Google Form, а наставник «біло-синіх» отримав 70% голосів вболівальників у Instagram та 55% у Google Form.

Вітаємо переможців!



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер