Бражко відзначився голом за Україну U21 на турнірі в Туреччині

Бражко відзначився голом за Україну U21 на турнірі в Туреччині

Нагадаємо, у першому поєдинку підопічні Руслана Ротаня поступилися Болгарії з рахунком 1:2. Тепер же «синьо-жовті» зустрілися з однолітками з Казахстану.

Наша команда з перших хвилин заволоділа ініціативою та взяла гру під свій контроль. Але до реальних загроз воротам суперника та дійсно небезпечних моментів справа певний час не доходила. Українці вийшли вперед лише на 31-й хвилині, коли пенальті, призначений за порушення правил проти динамівця Ісаєнка, чітко реалізував ще один представник нашої команди - Бражко. Незадовго до свистка на перерву після подачі з флангу головою з близької відстані українці відзначилися ще раз, але через офсайд цей гол не був зарахований.

Другий тайм для команди Руслана Ротаня почався невдало. На 50-й хвилині узбекистанці реалізували стандартне положення та зрівняли рахунок - 1:1.

Наприкінці зустрічі після виходу гравця збірної Узбекистану один на один із воротарем українців, нашу команду виручила стійка, яка прийняла на себе удар суперника.

Зазначимо, що в матчі взяли участь троє динамівців. Двоє з них, а саме Володимир Бражко та Євген Ісаєнко, який виступає на правах оренди за ковалівський «Колос», вийшли на поле з перших хвилин зустрічі. Володимир провів на полі весь матч, а Євген був замінений на 69-й хвилині. Крім того, у другому таймі на полі з’явився нападник Владислав Супряга.

Зазначимо, що українці з одним очком посідають передостаннє, п’яте місце в турнірній таблиці змагань. Згідно з регламентом, кожен учасник проведе по три поєдинки, а переможець визначиться за найбільшою кількістю набраних очок. Тож уже зараз можна констатувати, що поборотися за перемогу на турнірі нашій команді не вдастся.

Свій заключний матч на турнірі «жовто-сині» проведуть 29 березня проти Словаччини, початок о 18.00.

Antalya Cup-2021

Узбекистан U21 — Україна U21 — 1:1

Україна U21: Чекотун, Алефіренко (Супряга, 71), Бражко, Снурніцин (Батагов, 69), Драмбаєв, Желізко (Судаков, 69), Притула (Сич, 46), Очеретько (Бондаренко, 69), Ісаєнко (Кухаревич, 69), Мудрик (Ярмолюк, 46), Брагару (Кащук, 46).

Голи: Бражко (31, з пен.) - Абдуманнопов (50).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер