Родріго: «Ми з Клебером тренуємося в «Сантосі»

Родріго: «Ми з Клебером тренуємося в «Сантосі»

Бразильський захисник «Динамо» Родріго вже довгий час не з’являється на футбольному полі через травму. Про те, як проходить відновлення, Родріго розповів в ексклюзивному інтерв’ю офіційному клубному сайту www.fcdynamo.kiev.ua.

- Родріго, як самопочуття? Що говорять лікарі з приводу твого відновлення?

- Через двадцять днів я теж буду в загальній групі. Але, оскільки осіння частина підходить до свого завершення, форсувати лікування немає смислу. Краще сповненим сил та енергії приступити разом із командою до повноцінних тренувань у другій частині сезону.

- До Києва ти приїхав усього на кілька днів. Де проходиш курс лікування?

- Разом із Клебером, у якого аналогічна травма і якого оперували разом зі мною, ми лікуємось у Бразилії, у клубі «Сантосі». Звідти ми привезли диск, на якому записано весь реабілітаційний курс, за яким ми відновлюємось після травм. Клубні лікарі «Динамо» залишились задоволені побаченим, відзначивши професіоналізм бразильських лікарів.

- Як ти ставишся до звільнення Йожефа Сабо і призначення на посаду в.о. головного тренера Олега Лужного?

- Гадаю, що Сабо не був готовим психологічно, аби прийняти команду. Призначення Олега Лужного, на мою думку, повинне було відбутись значно раніше.

- Чи була розмова віч-на-віч із Лужним?

- Ні поки такої можливості не було.

- Чи плануєш разом із «Динамо» взяти участь у Кубку Першого каналу?

- Так, звичайно, після зимової відпустки я буду готовий грати.

- Ти слідкував за виступами «Динамо» в чемпіонаті України у цей час?
- За матчами чемпіонату, на жаль, не міг спостерігати, а от поєдинки Ліги чемпіонів дивився з особливим інтересом. Одне можу сказати – позитивного в нинішній команді мало.

- Діого Рінкон нещодавно побував у гостях у колишнього гравця «Динамо», вашого земляка Родольфо, який зараз виступає у «Локомотиві». У тебе не було можливості і бажання скласти йому компанію?

- На жаль, ні. Я проходжу курс лікування , і його небажано переривати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер