Бразильці мандрують, Богуш та Гармаш тренуються

Бразильці мандрують, Богуш та Гармаш тренуються

Отримавши чотири вихідних дні після успішного матчу в чемпіонаті з «Дніпром», не викликані до національних і молодіжних збірних динамівці проводять їх цікаво й різноманітно.

Наприклад, бразильці вирішили не залишатися в Києві й вирушили подорожувати. Разом зі своїми другими половинками і дітьми Бетао, Данило Сильва, Карлос Корреа та Леандро Алмейда організували туристичні поїздки до Італії, Франції та Іспанії.

Воротар Станіслав Богуш залишився в Києві, продовжуючи щоденні індивідуальні тренування на базі, підтримуючи форму. Півзахисник Денис Гармаш вирішив провести наданий час із користю. Він не лише підтримував тонус, тренуючись на базі, але й підтягував навчання, складаючи сесію в Інституті фізкультури, де він навчається на четвертому курсі.

Євген Хачеріді вирішив провести вихідні дні в рідному Мелітополі. Відпочивав і спав, а також зустрічався із друзями:

- Ми їздили на природу, робили шашлики, також були на риболовлі, – поділився враженнями динамівський захисник.

У п’ятницю, о 18 годині, у команди запланований збір на базі в Кончі-Заспі. Розклад наступних днів у рамках підготовки до найближчого матчу в чемпіонаті України, проти «Іллічівця», стане відомий трохи пізніше. Як завжди, під час паузи, запланований спаринг із «Динамо-2» чи молодіжним складом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер