Британське видання оприлюднило список лауреатів сезону 2014/15 в Україні

Британське видання оприлюднило список лауреатів сезону 2014/15 в Україні

Наших уболівальників, напевно, порадує той факт, що в усіх трьох номінаціях найкращими були визнані представники київського «Динамо»! 

«Найкращим новачком сезону» став польський форвард «біло-синіх» Лукаш ТЕОДОРЧИК, який отримав таку характеристику: «Забивши три голи в чотирьох матчах чемпіонату Польщі, він у cерпні перейшов із познанського «Леха» та наприкінці сезону святкував виграш золотих медалей відразу в двох країнах – Україні та Польщі. Отримав травму в півфіналі Кубка України й через це не взяв участі у фіналі». 

Андрій ЯРМОЛЕНКО був поза конкуренцією при прийнятті рішення про те, хто ж «Найкращий футболіст сезону»: «Динамо» відкрило шлях для можливого трансферу свого лідера після того, як він забив у чемпіонаті 14 голів та віддав 11 гольових передач». 

У категорії «Найкращий тренер» пальма першості була віддана Сергію РЕБРОВУ завдяки наступним чинникам: «Динамо» не вигравало чемпіонат країни з 2009 року. Очоливши команду у квітні минулого року, він у свій перший повний сезон в якості головного тренера привів клуб до вражаючого домашнього дублю та довів команду до чвертьфіналу Ліги Європи».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер