Кинути монетку, щоб повернутись

Кинути монетку, щоб повернутись

В останній день трудового тижня футболісти «Динамо» отримали від тренерів просто шикарний подарунок. Вранці команда практично в повному складі вирушила на екскурсію до Інсбруку, одного із найгарніших міст Австрії.

На шляху до центральної частини 130-тисячного центру землі Тіроль динамівці проїхали повз реконструйованого стадіону «Тіволі», на якому рівно через рік проходитимуть ігри Євро-2008. Особливий інтерес 30-тисячна арена викликала в українських гравців. Тарас Михалик, для прикладу, уважно розглядав стадіон, а потім сказав, що непогано було кинути монетку, що повернутись сюди наступного літа. Уже в складі збірної України.

Головну увагу динамівців в Інсбруці привернули величезні торгівельні центри. У кожного з гравців свої інтереси. Андрій Несмачний та Руслан Ротань шукали дитячі відділи, збираючись зробити подарунки маленьким донькам, Олександр Шовковський вибрав новий об'єктив для фотоапарату, а адміністратор Олександр Чубаров цікавився тарілками із виглядом міста.

Вечірнє тренування пройшло у звичному режимі. Із метою висвітлення підготовку до сезону, до табору динамівців в Австрію завітали журналісти газети «Блік».

Раніше ми неодноразово писали про гірський рельєф та умови тренувань динамівців. За цікавою картиною можна було поспостерігати під час тренування в п'ятницю. На височезній горі, що знаходиться у якийсь сотні метрів від поля, застряг недбайливий альпініст. На допомогу підкорювачу вершин прийшли австрійські рятувальники, які вертольотом зняли його з вершини та доставили в госпіталь. Вся рятівна опері ця зайняла не більше п'ятнадцяти хвилин.

У суботу «Динамо» проведе ще один контрольний поєдинок. Суперником українців виступить польський клуб «Гроцлін». Зі підсумками минулого сезону команда посіла п'яте місце, зовсім трішки не дотягнувши до трійки призерів. Початок матчу о 18.00 (київський час). За он-лайн трансляцією поєдинку слідкуйте на www.fcdynamo.kiev.ua.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер