«Брюгге» - «Динамо»: передматчева прес-конференція Ріка Де Міла та Руда Вормера

«Брюгге» - «Динамо»: передматчева прес-конференція Ріка Де Міла та Руда Вормера

"Зараз ми складаємо новий план на матч (з урахуванням позитивних результатів тестів на COVID-19 у Сімона Міньоле та Шарля де Кетеларе. - Прим. ред.). Ви все побачите завтра, - наводить слова Ріка Де Міла портал Voetbalkrant. - Чи будемо ми будувати гру від оборони? Ми будемо грати так само, як завжди грає "Брюгге". Завтра нам потрібно продемонструвати свою гру, яку ми вже показували в Києві та проти "Левена" в понеділок.

Було вжито додаткових заходів, щоб уникнути нових заражень коронавірусом. Так, футболісти збираються групою лише на тренуваннях. Процедури у фізіотерапевта проводяться індивідуально, тоді як раніше на них приходили від трьох до чотирьох осіб. Ми робимо все від себе залежне, щоб наші хлопці залишалися здоровими. Хоча цього непросто досягти в командному виді спорту.

Наразі склалися особливі обставини, у яких нам доводиться працювати. Але це тільки згуртувало гравців, усі хочуть пройти далі в Лізі Європи. Крім того, не забувайте, що крім психологічного настрою у нашої команди є ще й якість, яка дозволяє працювати з доступними гравцями. Сподіваюся, що ми зможемо успішно пройти цей непростий тиждень".

"Наша команда може досягти багато чого, і завтра ми збирається це продемонструвати, - сказав Руд Вормер. - Звичайно, було б легше грати з Ванакеном та іншими гравцями, що вибули, але ми не повинні занадто на цьому концентруватися. Хлопці, які їх замінять, також сильні футболісти.

Чесно кажучи, мені навіть подобається, що ми зараз перебуваємо під тиском. Це нормально, що за цих обставин доводиться викладатися набагато більше, а також опікуватися молодими гравцями. Ви бачили в матчі з "Левеном", що такі хлопці як ван дер Бремпт дуже нам допомогли. Молодим потрібно набувати досвіду, і ми їх підтримуємо.

У нас досить сильна команда, навіть без футболістів, які пропустять матч через коронавірус. Сподіваюся, ми продовжимо виступ у Лізі Європи".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер