Будівництво у розпалі: добрі справи ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс

Будівництво у розпалі: добрі справи ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс

Тривають будівельні роботи на об’єктах, які постраждали внаслідок російської агресії, і які ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркісів взяли під свою опіку.

У дитячому садочку в селі Бишів Фастівського району слідом за новими вікнами та дахом, на який уже прикріпили букет квітів як символ завершення цієї частини робіт, розпочнеться ремонт внутрішніх приміщень, і вже незабаром майже сто місцевих дітей зможуть повернутися до свого дошкільного закладу.

Іван Рознай, голова Бишівської громади:

- ФК «Динамо» (Київ) та брати Суркіси перші, хто відгукнувся на наше прохання відновити садочок, тому що ми чудово розуміємо, що наш головний скарб – це діти, це наше майбутнє. Я розумію, що такі люди не кидають слова на вітер. Коли ми проговорили питання відбудови садочка, у першу чергу заміну вікон, і я побачив, наскільки швидко це все проходить, ми попросили зробити капітальний ремонт покрівлі. Я впевнений, що з такою підтримкою і допомогою в нас усе буде добре. Ми обов’язково доробимо цей садочок та зможемо надавати нашим діткам якісну дошкільну освіту.

Натомість на місці зруйнованої амбулаторії в Бучанському районі підрядники завершують один із найважливіших етапів будівельних робіт – майже готовий міцний фундамент майбутньої лікарні!

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова:

- Головне – це перемога. Переможемо, і все відбудуємо. Але дуже приємно, що відбудовувати розпочали ще до того, як закінчилася війна. Ми чудово розуміємо, що на сході та півдні країни не просто жарко, а дуже жарко. Дякую ФК «Динамо» (Київ), братам Суркіс та їхньому Фонду за те, що вони посприяли початку будівництва амбулаторії. Щиро вірю, що ми з вами зовсім скоро подякуємо їм ще раз за те, що будівництво буде завершено й амбулаторія відбудована.



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер