Майбутні вчителі вболівають за «Динамо»

Майбутні вчителі вболівають за «Динамо»

В рамках відкриття Фан-клубу київського „Динамо” в НПУ ім. М.П. Драгоманова, проведено фінальну частину з міні-футболу серед студентських команд на Кубок ректора. Від клубу на цю урочисту подію завітали віце-президент „Динамо” Вадим Костюченко та гравці – Сергій Федоров і Горан Гавранчич.

Фінал турніру розпочався з показової товариської зустрічі між командами фанів „Динамо” та збірною професорсько-викладацького складу університету. В цьому поєдинку фани „Динамо”, серед яких багато студентів, розгромили викладачів з рахунком 5:1. Відчуваючи на собі увагу гостей з улюбленого клубу, футболісти викладалися, як кажуть коментатори, на всі сто.

Урочисту частину турніру серед студентських команд відкрив ректор Національного Педагогічного Університету імені М.П. Драгоманова, академік АПН України, вболівальник зі стажем Віктор Петрович Андрущенко. Ректор університету щиро подякував футбольному клубу „Динамо” за сприяння в організації турніру.

В свою чергу віце-президент „Динамо” Вадим Костюченко подарував ректору іменну динамівську футболку з дванадцятим номером, який навічно відданий клубом „Динамо” своїм вболівальникам, і Сертифікат на право отримання безкоштовних квитків на домашні матчі за участю „Динамо” для Фан-клубу НПУ імені М.П. Драгоманова.

Горан Гавранчіч та Сергій Федоров подарували фіналістам турніру футбольні м’ячі зі своїми автографами та динамівську атрибутику. Також м’ячі дісталось і глядачам на трибунах.

Динамівці запросили студентів та викладачів університету зустрітися на матчі чемпіонату України між „Динамо” та донецьким „Металургом”, який відбудеться 6-го квітня на стадіоні „Динамо” імені Лобановського.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер