Майбутній суперник «Динамо» мінімально поступається колишньому

Майбутній суперник «Динамо» мінімально поступається колишньому

«Бордо – Златан – 0:1» – під таким заголовком вийшов звіт про гру на офіційному сайті жирондинців. Саме Златан Ібрагимович (на фото) став на 43-й хвилині автором єдиного й вирішального гола у ворота «Бордо». Як повідомляють наші колеги з прес-служби французької команди, Франсис Жийо використав у цій грі тактичну схему 4-2-2:

Карассо – Маріано, Енрике, Сане, Тремулінас – Бен-Хальфаллах (Бельйон, 75), Плашил, Сертик, Обраньяк (Сако, 74) – Севе, Гуффран.

Загалом, усупереч численним прогнозам, жирондинці на рівних протистояли фаворитам зустрічі (удари по воротах 14-6, у рамку воріт 3-4). Але маючи ігрову перевагу (володіння м'ячем 51% на 49%,), втілити її в голи так і не спромоглися.

Відзначимо, що ця поразка стала першою домашньою для «Бордо» у цьому сезоні й першою в 2013 році.

Після цього фіаско «Бордо» у порівнянні з попереднім туром опустився на цілих три рядки, пропустивши «Ніццу», «Ренн» та «Лор'ян», і тепер посідає 7-е місце, маючи у своєму активі 32 очки.

Свій наступний матч «Бордо» проведе на виїзді 23 січня в рамках 1/16 Кубка Франції проти АС «Мулен». У чемпіонаті найближчим суперником жирондинців стане 27 січня «Ніцца».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер