«Буковина» - «Динамо-2» - 0:2. Перша перемога підопічних Гусіна!

«Буковина» - «Динамо-2» - 0:2. Перша перемога підопічних Гусіна!

За підсумками стартових турів підопічні Андрія Гусіна не могли похвалитися турнірними здобутками, поступившись у всіх чотирьох поєдинках. Господарі навпаки, жодного разу не програли, по два рази вигравши і зігравши внічию та розташувалися на високому третьому місці.

Незважаючи на різницю в турнірних показниках, «біло-сині» і не думали тушуватися перед більш досвідченим суперником. «Буковина» більше володіла м'ячем, подовгу розігруючи свої атаки на половині поля гостей. Втім, ударів по воротам «Динамо-2» практично не було, а з подачами зі стандартних положень легко справлялися захисники на чолі з Рудьком. Динамівці ж ставку зробили на контратаки. Попереду за м'ячі чіплявся Хобленко, добре підключалися фланги в особі Теміле і Гемеги, підтримували атакувальних гравців з глибини Суарес і Мединський. Одна з таких атак і принесла успіх наприкінці першого тайму - після невеликого хаосу в штрафному майданчику «Буковини» шкіряну сферу підхопив Теміле, після удару якого і рикошету від ноги суперника м'яч опинився в сітці.

Програвати, тим паче на своєму полі (два домашні матчі в нинішньому сезоні, проти ФК «Полтава» та «Зірки», чернівчани виграли), в плани команди Вадима Зайця не входило. Отримавши в перерві вказівки від головного тренера, з початком другого тайму господарі пішли вперед. Небезпечно подавав Яворський, який вийшов на заміну, але ніхто з партнерів не зміг переправити м'яч у ворота. Після удару того ж Яворського м'яч пролетів у лічених сантиметрах від штанги, хороші моменти були у кращого бомбардира «Буковини» в нинішньому сезоні Сантрапинських (два м'ячі у трьох проведених матчах)...

Однак, як це часто буває у футболі, не забиваєш ти, забивають тобі. Старе як світ футбольне правило підтвердив Теміле, який оформив дубль (на фото), завдяки відмінній передачі Гемеги, відправивши м'яч у ворота метрів з 12-ти. Подвоївши перевагу, підопічні Андрія Гусіна знову віддали ініціативу супернику. Футболісти «Буковини» ще не раз намагалися зламати добре вибудовану оборону гостей, але крім ударів здалеку, які особливої ​​небезпеки не несли, так нічим і не відзначились.

Таким чином, важлива виїзна перемога «Динамо-2», завдяки якій підопічні Андрія Гусіна набирають перші очки в сезоні 2012/13 рр.!

Перша ліга. 5-й тур

10.08.2012. Чернівці, СОУ «Буковина»

«Буковина» - «Динамо-2» - 0:2 (0:1)

«Буковина»: Когут, Аблітаров, Циколія, Вечтомов, Керчу (Шупік, 70), Гунчак - кап (Зозуля, 58), Дорош, Сантрапинських, Бровченко, Якименко (Яворський, 46), Ушаков (Маковійчук, 27).

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров - кап, Рижук, Парцванія, Лухтанов, Суарес, Фаворов, Гемега (Прокипчук, 90 +1), Мединський, Хобленко (Коркішко, 89), Теміле (Боровик, 83).

Голи: Теміле (41, 64, гольовий пас Гемега).

Попереджені: Бровченко (38) - Кушніров (31), Фаворов (69), Гемега (70), Рижук (88).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер