БУРДА та ЯРМОЛЕНКО – в символічних збірних 16-го туру

БУРДА та ЯРМОЛЕНКО – в символічних збірних 16-го туру

Найбільше таких «викликів» зібрав Андрій Ярмоленко, який грав проти «Олімпіка» з капітанською пов'язкою, замучив оборону донецької команди і, зрештою, віддав гольовий пас.

Football.ua: «Наприкінці матчу саме індивідуальна майстерність Ярмоленка призвела до забитого м'яча киян. Та й взагалі за такої гри здалося, що лише Ярмоленко може принести перемогу команді. На його рахунку дійсно багато небезпечних дій як індивідуальних проходів, так і передач у штрафний майданчик.

Цікавий факт. У 64% атак своєї команди в матчі проти Олімпіка взяв участь Ярмоленко – великий показник».

UA-football.com: «В матчі з «Олімпіком» кияни більше 90 хвилин не могли зламати оборону суперника, далеко не все виходило у номінальних гостей і в підсумку все вирішили індивідуальні дії капітана «Динамо». Вже в компенсований час Ярмоленко взяв гру на себе, в оточенні трьох захисників, увірвався в штрафний майданчик донеччан і видав чудовий пас на вільного Микиту Бурду. Цей момент приніс перемогу киянам і суттєво підвищив шанси «Динамо» на чемпіонство, а команда Реброва підняла собі настрій перед матчем з «Евертоном».

Matchday.ua: «Капітан «Динамо» знову показав свою значимість для столичної команди. Мабуть, саме хавбек «біло-синіх» був головною дійовою особою в матчі. У першому таймі Андрій пару раз потривожив Литовку дальніми ударами, у другому – постачав гострими передами партнерів по команді. Саме з його пасу, власне, Бурда і забив переможний м'яч».

Footboom.com: «Черговий чудовий матч лідера команди, що є лідером чемпіонату. Такий лідер у квадраті виходить. Андрій в черговий раз задав тон атакам киян на початку зустрічі, потім, правда, збився на прямолінійні дії, дозволяючи Кадимяну досить успішно собі протидіяти, але під кінець зустрічі знову стрепенувся, повів за собою партнерів, організував фінальний штурм і практично поодинці спорудив переможний гол, пройшовши трьох гравців суперника, витягнувши на себе четвертого і закинувши м'яч точно на голову Микиті Бурді».

Також до символічних збірних потрапив автор єдиного і переможного гола в матчі «Олімпік» - «Динамо», Микита Бурда.

Matchday.ua: «І другий матч у чемпіонаті «біло-синіх» з «Олімпіком» міг закінчитися для «Динамо», що грало велику частину зустрічі в більшості, сумно, якби не Микита Бурда. Звичайно, говорити про виконання захисником своїх прямих обов'язків у цьому поєдинку не доводиться – надто вже мало роботи було в оборони киян, але саме вдале підключення Бурди до атаки принесло команді Реброва таку потрібну перемогу. Перемогу, яка у світлі нічиєї «Шахтаря» і «Металіста», може дуже багато означати для київського клубу».

Футбольний клуб: «За півмісяця до свого 20-річчя центральний захисник відзначився першим голом на професійному рівні, і цей м'яч може стати воістину золотим для киян. Бурда отримав чимало зауважень від тренера за неправильні рішення на початку атак, але саме він у підсумку приніс команді перемогу, опинившись у потрібному місці за 40 секунд до кінця драматичного матчу з «Олімпіком». Можливо, цей гол додасть Микиті ще більше впевненості напередодні виїзду до Англії на матч Ліги Європи».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер