БУЩАН, АНДРІЄВСЬКИЙ і ДЕ ПЕНА провели автограф-сесію у фан-шопі «Динамо»

БУЩАН, АНДРІЄВСЬКИЙ і ДЕ ПЕНА провели автограф-сесію у фан-шопі «Динамо»

На зустріч із уболівальниками, організовану Фан-клубом ФК “Динамо” Київ, завітали Георгій Бущан, Карлос де Пена й Олександр Андрієвський.

Приємно, що попри регулярність зустрічей гравців “Динамо” із фанами, кожного разу на таких подіях збирається багато шанувальників “біло-синіх” - так було і цієї суботи. Вболівальники могли побачитися з футболістами у неформальній обстановці, особисто поспілкуватися та відчути себе ще ближчими до команди.

У ході зустрічі динамівці традиційно вгамували інтерес шанувальників, відповідаючи на цікаві та оригінальні питання, які міг поставити кожен охочий.

Далі усі бажаючі мали можливість отримати автографи на картках із фото динамівців і сфотографуватися з футболістами на пам'ять. Спершу Бущан, Андрієвський і де Пена позували разом із фанами біля великої емблеми “Динамо”, розміщеної у фан-шопі, а завершили зустріч спільним фото біля яскравого фасаду магазину.

Також у програмі заходу був розіграш подарунків для кожного відвідувача та знижка 10% на товари, представлені у фірмовому магазині “Динамо”.

Після зустрічі з уболівальниками динамівці вирушили на командне тренування, запросивши фанів на завтрашній товариський матч із командою “Оболонь-Бровар”, який розпочнеться 17 листопада о 13:00 на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського. Запрошуються всі бажаючі, вхід вільний!

БІЛЬШЕ ФОТО

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер