Буяльський, Караваєв та Попов взяли участь у спарингу збірної України з «Брентфордом B»

Буяльський, Караваєв та Попов взяли участь у спарингу збірної України з «Брентфордом B»

У четвер, 23 березня національна збірна України провела спаринг з англійським «Брентфордом В», на тренувальній базі якого команда Руслана Ротаня готується до матчу відбору Євро-2024 зі збірною Англії.

За згодою обох сторін було прийнято рішення зробити матч закритим для ЗМІ та не організовувати трансляцію.

Для Руслана Ротаня цей спаринг був єдиною можливістю перевірити гравців не в ігрових серіях під час тренувань, а у відносно наближених до офіційного матчу умовах.

До заявки на матч не потрапив київський динамівець Сергій Сидорчук, який трохи застудився, а також Трубін, Зінченко та Ярмоленко.

У грі взяли участь троє гравців «Динамо». Повний матч провів Віталій Буяльський, по одному тайму зіграли Олександр Караваєв та Денис Попов.

«Синьо-жовті» перемогли з рахунком 2:0, забивши по м’ячу у кожному з таймів. У першому відзначився Сваток, який замкнув головою навіс Маліновського з кутового. А по-перерві влучним ударом з-за меж штрафного відзначився Судаков. Під завісу матчу Буяльський міг робити рахунок розгромним, проте пробив над поперечиною з вигідної позиції.

Матч відбору Євро-2024 між збірними Англії та України відбудеться 26 березня в Лондоні на «Уемблі» (початок — о 19.00 за київським часом).

Контрольний матч

«Брентфорд В» (Англія) — Україна — 0:2 (0:1)

23.03.23. Лондон. The Cherry Red Records Stadium.

Україна (1-й тайм): Лунін, Караваєв, Сваток, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Маліновський, Бондаренко, Буяльський, Мудрик, Яремчук.

Україна (2-й тайм): Шевченко, Мірошніченко, Попов, Сарапій, Соболь, Циганков, Піхальонок, Судаков, Буяльський, Коноплянка, Довбик.

Голи: Сваток (22), Судаков (65).

Фото Павла Кубанова, за матеріалами УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер