Чи було вилучення? Роз'яснення УЄФА

Чи було вилучення? Роз'яснення УЄФА

Як і в попередніх епізодах у матчах за участю «Динамо», суддівські рішення в яких викликали резонанс у певних колах, офіційний сайт ФК «Динамо» надає вболівальникам право самим розібратися в ситуації. Разом із численними повторами порушення правил захисника Мандзюка на нападнику Зозулі в нещодавньому матчі «Динамо» - «Дніпро», пропонуємо схожі моменти в іграх Кубка УЄФА і Ліги чемпіонів, а також рекомендації їхніх трактувань відповідними службами УЄФА.

Епізод 1. час 2.01 (переклад з англійської мови)

Захисник чіпляє суперника. Зважаючи на місце порушення, напрям руху атакуючого гравця, контроль ним м’яча, а також місцеположення інших захисників (ніхто з них не міг зупинити нападника чесним способом, хіба що із застосуванням фолу), захисник вилучається з поля за позбавлення суперника можливості забити гол.

Епізод 2. час 3.01 (переклад з англійської мови)

Нападника зупинено за допомогою порушення правил, коли перед ним вільний шлях до воріт. Якщо атакуючий гравець веде м’яча, а ніхто із захисників не може завадити йому в рамках правил, захисник явно позбавляє суперника можливості забити м’яча.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер