«Манчестер Сіті» прибуде до Києва після розгрому від «Челсі»

«Манчестер Сіті» прибуде до Києва після розгрому від «Челсі»

У «Манчестер Сіті» з перших хвилин на поле вийшли п'ятеро гравців, які вперше грали у стартовому складі команди. Троє з них не заявлені на матчі Ліги чемпіонів – іспанські півзахисники Мануель Гарсія Алонсо та Алейкс Гарсія Серрано, а також французький нападник Давид Фопала. Компанію їм склали Олуатосин Адарабіойо та Берсан Целіна, який досі виходив за першу команду «Сіті» лише на заміну.

Із гравців основної обойми або близьких до неї на поле вийшли Сабалета, Демикеліс, Коларов, Фернандо та Іхеаначо. Доповнив стартові 11 досвідчений кіпер Віллі Кабальєро.

Склад «Манчестер Сіті» (4-4-2): Кабальєро – Сабалета, Адарабіойо, Демикеліс, Коларов – Ману Гарсія, Фернандо (Хамфріс, 78), Алейкс Гарсія, Целіна (Баркер, 53) – Іхеаначо, Фопала.

У стартовому складі «Челсі» виявилися ті ж 11 виконавців, що й у поєдинку Ліги чемпіонів проти «Парі Сен-Жермен», який відбувся посеред тижня.

Звичайно, з перших хвилин ініціативою на «Стемфорд Бридж» володіла команда Гуса Хіддінка, однак атакували його підопічні неспішно. Тим не менше, на 34-й хвилині «аристократи» таки «розхитали» оборону гостей – скориставшись провалом у центрі захисту, Азар від лицьової лінії навісив на Дієго Косту, який із кількох метрів головою поцілив у ворота.

Проте вже за хвилину з невеликим «городяни» несподівано зрівняли рахунок – Іхеаначо прострілив до воротарського майданчика, де м'яч зрикошетив від Аспілікуети в ногу Фопали та влетів у ворота.

На перших хвилинах другого тайму «Челсі» провів стрімку атаку, яку завершив Вілліан, увірвавшись до штрафного майданчика гостей. А ще за кілька хвилин після масованої атаки м'яч відскочив на Кехілла, який потужно пробив низом – 3:1.

Фактично, долю зустрічі на цьому було вирішено. Але «аристократи» не зупинилися та продовжили погром юних дублерів. На 66-й хвилині Азар блискуче реалізував штрафний удар, довівши рахунок до розгромного. А довершив справу на 89-й хвилині Траоре – 5:1. Ще один гол мав забивати Оскар, який вийшов на заміну, однак він не зміг переграти з «точки» Кабальєро.  

Свій наступний матч команда Мануеля Пеллегріні, звісно, вже у своєму основному складі, проведе найближчої середи, коли зіграє в Києві з «Динамо».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер