Найголовніше – це спортивна боротьба в рівних умовах

Найголовніше – це спортивна боротьба в рівних умовах

Події, пов'язані з цим питанням, коментує старший тренер ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко.

- Олександре Олексійовичу, чому банальне прохання, побажання грати в рівних умовах, викликало стільки суперечок?

- Напевно, перш за все, мала бути більш об'єктивна відповідь тієї сторони, яка проводить чемпіонат, – Прем'єр-ліги. Цілком резонне прохання керівництва футбольного клубу «Динамо», щоб команди грали в рівних умовах. Приміром, «Металіст», який делегує до збірної лише одного гравця (Горяїнова), грає через чотири дні після матчу національної збірної. В такому разі, чому «Динамо» має грати через три дні? Має бути здорова логіка. Давайте створимо елементарні рівні умови. Футбольний клуб «Динамо», делегуючи гравців до національної збірної, має бути впевнений, що його інтереси від цього не постраждають.

- Чи не вважаєте ви, що якби не було зараз такої напруженої боротьби за друге місце, все вирішилося би набагато простіше та швидше?

- Давайте не забувати, що найголовніше – це спортивна боротьба, для якої мають бути створені рівні умови. Все має вирішуватися на футбольному полі. І, враховуючи дану ситуацію, організувати це було зовсім нескладно. Команди мають двотижневу перерву. І «Чорноморцю», який практично не представлений гравцями у збірній, гадаю, немає жодної різниці, грати на 14-й або на 15-й день після попереднього матчу. Якби не було цього переносу, ми мали б явний прецедент. Але, слава Богу, що все, нарешті, вирішилося, і здоровий глузд переміг.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер