Сергій РЕБРОВ: «Постараємося нейтралізувати сильні якості «Порту»

Сергій РЕБРОВ: «Постараємося нейтралізувати сильні якості «Порту»

- Ми подивилися товариський поєдинок нашого суперника з «Наполі», який відбувся перед самим початком португальської першості, та стартові поєдинки «Порту» в чемпіонаті Португалії - з «Ешторилом» (2:0) та «Маритиму» (1:1).

Звичайно, «Порту» доволі сильно змінився, багато гравців залишили клуб, але це в жодному разі не робить цю команду слабшою або вразливішою. Так, змінилися виконавці, але я бачив у справі новачків «Порту», й можу сказати, що це футболісти серйозного рівня.

Зараз «Порту» перебуває на етапі налагоджування зіграності, пошуку нових поєднань, але навіть при цьому в нас у суперниках - дуже сильна команда. І просто нам не буде. Команда намагається контролювати м'яч, намагається працювати організовано та компактно в обороні. Власне, це те, чим «Порту» запам'ятався й за попередньою Лігою чемпіонів. У тому числі й у поєдинках із «Шахтарем». Було видно, що ця команда намагається довго контролювати м'яч. Ну і, звичайно, у складі «Порту» вистачає швидких та технічних виконавців.

Але ми граємо вдома, перед своїми вболівальниками, й тому спробуємо продемонструвати в майбутньому матчі всі свої найкращі якості та спробувати нейтралізувати сильні якості «Порту», - цитує Реброва www.dynamo.kiev.ua

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер