Cергій РЕБРОВ: «Усі прагнуть дати бій «Шахтарю»

Cергій РЕБРОВ: «Усі прагнуть дати бій «Шахтарю»

Потім у п'яти іграх поспіль між цими суперниками переможцем незмінно виходив «Шахтар» (на самому діді це не так - була нічия 24.09.2011 - 0:0 - прим.ред.). У айближчому поєдинку підопічні Олега Блохіна спробують виправити негативну для себе тенденцію останніх зустрічей з «Шахтарем».

Незважаючи на те, що матчі між цими командами завжди носять принциповий характер, не можна не звернути уваги на відсутність турнірної мотивації донеччан у цій зустрічі - гірники вже практично забезпечили собі перше місце. При цьому киянам кров з носу потрібна тільки перемога. У коментарі нашому сайту тренер «Динамо» Сергій Ребров розповів про підготовку команди до вирішальної битви.

«Я думаю, немає сенсу заглядати у турнірну таблицю, - вважає Ребров. - На нас чекає серйозний суперник та важкий матч. Так, «Шахтар» за очками відірвався від «Динамо», але це не означає, що гості виставлять другий склад або не будуть викладатися на полі. Навпаки, вважаю, що гірники будуть грати з повною віддачею. До того ж зараз наші суперники не виступають в єврокубках, а, значить, берегти сили футболістам немає необхідності.

- Чи можна сказати, що сьогодні більш принциповими суперниками для «Динамо» є «Металіст» і «Дніпро», а не «Шахтар»?

- Для нас немає різниці, з ким грати. «Динамо» зараз у такому становищі, що необхідно перемагати в кожному матчі, незалежно від імені суперника, нехай то «Шахтар», «Металіст» чи «Чорноморець». Треба брати по три очки в кожній зустрічі, щоб посісти друге місце.

- Матчі «Динамо» не часто збирають аншлаги на 70-тисячному «Олімпійському». Як вважаєте, на цьому поєдинку буде побитий рекорд відвідуваності НСК?

- Упевнений, що вільних місць не буде. Напевно, це єдиний матч в нашому футболі, на який вже за тиждень важко дістати квиток. «Динамо», у свою чергу, зробить все можливе, щоб подарувати своїм уболівальникам свято. Обстановка в команді робоча, всі в строю та прагнуть дати бій «Шахтарю».

www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер