Ч Е М П І О Н И !!!

Ч Е М П І О Н И !!!

Динамівці вдванадцяте стали найсильнішою командою України. У «золотому» матчі кияни обіграли «Карпати».


Початок зустрічі став холодним душем для господарів поля. Уже на другій хвилині незібраність захисту дозволила Ковелю відкрити рахунок. Тимчишин сильно пробив метрів із 25, Рибка невпевнено відбив м’яч, а захисники не встигли за швидким форвардом львів’ян.

Це був єдиний успіх гостей за всю зустріч. У подальшому підопічні Дячка-Ставицького знаходились у глухому захисті. Моментами територіальна перевага гостей було непристойно великою. Суперник чемпіонів не залишав свою половину поля, а Налєпа працював по повній програмі.

Польський голкіпер тричі витягнув важкі м’ячі, а в останньому випадку ціною пошкодження. Його замінив Тлумак, але до того часу рахунок уже був рівним. Дуже неординарно зіграв Шацьких – Макс вийшов один на один із голкіпером із гострого кута, але замість очікуваного сильного удару хитро підсік м’яч над Налєпою. Сторож воріт встиг згрупуватись та виручити команду, але Нінкович, що підстигнув на добивання, отримав по нозі від захисника. Пенальті чітко реалізував Діого Рінкон.

Ще до перерви динамівці вийшли вперед. Тлумак недовго залишався «сухим», а якщо бути точніше, то трохи більше двох хвилин. Шацьких в боротьбі із захисником впав у штрафному суперника, але не виключився з боротьби, а лежачи спасував на Діого. Бразилець швидко перевів м’яч на Гусєва, який позиційно обманув опікуна та точно вдарив з гострого кута.

Гостя було дуже важко перебудуватись. Після забитого гола вони повністю «окопались» на своїй половині поля, а тепер потрібно було атакувати та давити на ворота динамівців. З перших же хвилин другої половини «біло-сині» чітко дали зрозуміти, що збираються гнути свою лінію, намагаючись знайти щастя у штрафному опонентів.

Комбінації слідували одна витонченіша за іншу. А от із завершенням до пори до часу не складалось. Відмінний шанс упустив Гіоане, Несмачний неточно пробив з 12-ти метрів. Гості ледве не відігрались, але момент Ковеля після прострілу Кобіна виглядав швидше винятком із правил.

Середина тайму пройшла в більш чи менш рівній боротьбі, а ось останніх хвилин 12 захист гостей тріщав по швам. Могли відзначитись Шацьких, Корре ата Белькевич. Втім, Макс виправився за пару втрачених моментів та після класної комбінації вразив ворота Тлумака. Несмачний навісив із флангу, Гусєв одним дотиком прострілив вздовж лінії воротарської, а Шацьких випередив кінцевий рахунок у матчі. Максим не міг зробити дубль, але уже в компенсований час не реалізував вихід один на один.

Як завжди, на висоті були вболівальники «Динамо». Висловлюючись фанатським сленгом – супорт був не рівні. Після фінального свистку прихильники закидали команду оваціями, футболісти сердечно подякували тим, хто підтримував їх увесь матч. Велике спасибі фанам за атмосферу, команді за перемогу та черговий титул...

                                           МИ ЧЕМПІОНИ!!!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер