»Шанс молодим!» - гасло зимових зборів!

»Шанс молодим!» - гасло зимових зборів!

Напередодні новорічних свят епіцентр життєдіяльності «Динамо» перемістився із заміської бази в кабінети клубного офісу, що вулиці Грушевського. У розпалі трансферне міжсезоння і з команди уже пішло троє виконавців. Про Сергія Федорова і Валентина Белькевича, у яких завершились контракти, ми вже повідомляли. Буквально на днях вирішилась найближча доля Родріго – півроку на правах оренди бразилець виступатиме на батьківщині за клуб «Фламенго» і його вже представили бразильським уболівальникам. Утім, залишилось уладнати один нюанс, а саме – продовжити контракт Родріго з «Динамо» на півроку. Така світова практика для орендованих гравців.

У невизначеному стані два виставлених на трансфер гравці. Бадр Ель Каддурі і Мар’ян Маркович відпочивають на батьківщині, маючи на руках довгострокові контракти з «Динамо». Клуб займається пошуком нового місця працевлаштування, але не виключено, що на перший збір серб Маркович вирушить у складі киян. Каддурі в цей час братиме участь у Кубку африканських націй у складі збірної Марокко.

«Шанс молодим!», - під таким гаслом пройде підготовчий збір. За попередньою інформацією, разом із основним складом готуватись до весняної частини сезону будуть до десяти гравців «Динамо-2», які себе вдало зарекомендували наприкінці року – Олег Допілка і Артем Кравець, а також Віталій Федорів, Віталий Мандзюк, Артем Бутенін, Роман Зозуля та інші. Остаточно зі складом «молодіжної» групи Юрій Сьомін визначиться по приїзді до Києва. Напевне, Юрій Павлович надасть шанс Алієву, який продовжив контракт на два роки.

Першими в клубній динамівській ієрархії із відпустки повернуться гравці другої і третьої команди – 25 грудня. У другій половині січня найперспективніші молоді виконавці разом із тренерами Геннадієм Литовченком і Юрієм Калитвинцем вирушать на Кубок чемпіонів країн Співдружності до Санкт-Петербурга, решта ж у Києві візьмуть участь у Меморіалі Олега Макарова.

Тим часом більшість динамівців відпочиває в теплих країнах, а деякі заліковують травми. Шовковський, Ребров і Гусєв залишаються вірними Мальдівам, Ващук обрав ОАЕ. Андрій Несмачний зупинився в Трускавці, де окрім лікувальної води створено всі умови для відновлення колінного суглобу, який турбує гравця впродовж останніх років. А кращий бомбардир Ісмаель Бангура перед візитом до рідної Гвінеї тиждень гостював у Сенегалі. Не у Папе Діакате, а в коханої дівчини, звідки та родом. Відразу ж після Нового року Бангура в складі збірної пройде збір в Іспанії, а потім візьме участь у Кубку африканських націй.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер