Динамовці майже без шансів

Динамовці майже без шансів

У матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів кияни поступились удома потужному "Манчестер Юнайтед" 2:4 і практично позбулись шансів на вихід до наступного етапу турніру.

Зустріч пройшла з перевагою наших гостей. Підопічні Фергюсона грали швидко і агресивно, намагались кожну комбінацію доводити до логічного завершення, що їм і вдавалось. Уже на 10-й хвилині Фердинанд виграв позицію в Діакате і після навісу Гіггза головою відправив м’яч у сітку.

Через сім хвилин англійці провели різку контратаку і Руні з кількох метрів замкнув із кількох метрів простріл Брауна. І в першому, і в другому випадку помилки динамівської оборони очевидні. На жаль, захист команди постійно не справлявся з опонентами і окрім чотирьох забитих м’ячів манкуніанці створили біля воріт Шовковського ще з десяток гольових моментів.

Промінь надії прослизнув після точного удару Діого головою (Корреа навісив із кутового), але дуже швидко суперник придавив усі надії на успіх. Відмінний фланговий прохід Гіггза, навіс і залишений наодинці в центрі карного майданчика Роналду перекидає м’яч в "дев’ятку".

Сабо намагається змінити хід зустрічі, робить у перерві дві заміни, але це приносить мало користь. У другому таймі, візуально, кияни володіли територіальною перевагою, але суттєвих результатів це не принесло.

Усе остаточно було вирішено після призначення пенальті в ворота «Динамо». Навіс Тевеса справа. М’яч потрапив у руку Гавранчичу і рефері після консультації з своїм помічником вказав на «точку». Роналду не промахнувся.

Зусиллями Бангури «біло-сині» один м’яч відіграли, могли забити ще, але на більше їх не вистачило. Чесно кажучи, рахунок досить об’єктивно відображає різницю в класі цих команд.

Нам залишається лише сподіватись на краще.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер