Час резервувати квитки на гру «Фіорентина» – «Динамо» Київ

Час резервувати квитки на гру «Фіорентина» – «Динамо» Київ

За взаємною домовленістю сторін, усі бажаючі відвідати виїзний матч 1/4 фіналу Ліги Європи між італійською «Фіорентиною» та київським «Динамо» на стадіоні Артеміо Франкі (відбудеться 23 квітня) зможуть придбати квитки як у Києві, так і у Флоренції.

У Києві

Відповідно до вимог італійського законодавства, для придбання квитків уболівальникам потрібно надати свої паспортні данні. Для полегшення процедури відправте заповнену форму встановленого зразка на пошту Фан-клубу ФК «Динамо» Київ [email protected]. Інформацію про ціни на квитки, час та місце їхнього продажу в Києві буде опубліковано додатково на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ).

У Флоренції

Для придбання квитків в Італії їх потрібно попередньо зарезервувати. Для цього до заповненої форми необхідно додати сканкопію документу, що засвідчує особу, та відправити на пошту Фан-клубу ФК «Динамо» Київ [email protected]. Придбати квиток ви зможете у Флоренції, пред’явивши документ, що засвідчує особу. Інформацію про ціни, час роботи та місце знаходження кас буде повідомлено додатково на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ).

Форма для заповнення:

Name
Surname
Date of birth
Place of birth
Gender

Іншу інформацію можна отримати у Фан-клубі ФК «Динамо» Київ за телефонами:
044 597 0015
044 597 0016

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер