Частина 5. Ігор Суркіс: «Любіть свою команду!»

Частина 5. Ігор Суркіс: «Любіть свою команду!»

Ігор Суркіс дав ексклюзивне інтерв’ю клубній телевізійній службі «Динамо Київ ТВ». Найцікавіші висловлювання Ігоря Михайловича ви зможете побачити в програмі «100% Динамо». Ми ж пропонуємо вам розкодоване інтерв’ю в повному обсязі.

Частина п’ята

Погляд у майбутнє

- На вашу думку, які позиції потребують посилення в київському «Динамо»?

- Однозначно, опорний півзахисник. Це дуже складна позиція, і підходящі кандидатури ми шукаємо і в ближньому і далекому зарубіжжі. Також конкуренцію потрібно створювати на позиції нападаючого. І хотілось б знайти гравця, який би чітко володів лівою ногою. Так, як свого часу нею володів Віталій Косовський. Ось, мабуть, усі проблемні позиції клубу.

- Яку суму ви готові потратити на придбання нових гравців?

- Потратимо стільки, скільки потрібно буде для підсилення команди.

- Ви розраховуєте на тих гравців, які зараз в оренді в інших в інших клубах? Взяти, хоча б, того ж Верпаковскіса…

- Я не отримав жодних даних із «Хетафе». Вони ще беруть участь у фіналі Кубку Іспанії, після чого Маріс приїде до Києва. Ми з ним переговоримо, і якщо я отримаю пропозицію від клубу, як ми домовились, тобто 1 липня, то я готовий відпустити Верпаковскіса. Не отримаю – ми обговоримо з ним перспективи і, можливо, після свого повернення до київського «Динамо» він стане лідером команди. Маріс, по своїй суті, «динамівський» гравець, володіє чудовою швидкістю, дриблінгом. І я хотів би, щоб він повернувся до Києва.

- Ваші вітання всім людям, причетним до ФК «Динамо» (Київ), із 80-річчям клубу…

- Перш за все, я хотів би привітати ветеранів та членів сімей тих, кого з нами уже, на жаль, немає – тих, хто творив славу київського «Динамо» упродовж довгого часу. На адресу решти ще не один раз звучатимуть теплі слова подяки за те, що вони зробили і зроблять на благо рідної команди. Уболівальникам хотілося б сказати – любіть свою команду! Ми сьогодні відкриті. Потребуємо вашу підтримку, і за минулий сезон низький вам уклін.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер