ЧЕ ЧЕ: представляємо новачка «Динамо» (Київ)

ЧЕ ЧЕ: представляємо новачка «Динамо» (Київ)

Народився майбутній футболіст 30 серпня 1992 року в Сан-Паулу. Усе дитинство, як і більшість бразильських хлопчиків, провів, граючи надворі з друзями у футбол. Більш професійно ставитися до гри почав із 14-річного віку, коли, справивши гарне враження на тренерів, вступив до дитячої академії місцевого клубу «Аудакс».

П’ять років навчання не минули дарма, й 27 березня 2011-го він дебютував за свій рідний клуб, вийшовши на заміну на 76-й хвилині в домашньому матчі другого дивізіону чемпіонату Пауліста проти «Ріу Бранко», який завершився перемогою «Аудакса» – 2:1.

Вийшовши разом із клубом до вищого дивізіону чемпіонату Пауліста, Че Че був основним гравцем, провівши десять матчів. Але потім керівництво клубу вирішило віддати його в оренду, й протягом двох років півзахисник набирався досвіду в таких командах, як «Гуаратінгуета», «Понте-Прета» та «Боа Еспорте».

Повернувся до рідного клубу футболіст перед сезоном 2016 року. Разом із Че Че у складі «Аудакс» уперше в історії вийшов до фіналу вищого дивізіону чемпіонату Сан-Паулу (щоправда, поступився там «Сантосу»), а нашого героя було визнано найкращим молодим гравцем сезону та включено до символічної збірної.

28 квітня 2016 року Че Че підписав попередній контракт із клубом бразильської Серії А – «Палмейрасом», який набував чинності після фіналу чемпіонату Сан-Паулу. За два роки, проведені у складі одного з найкращих клубів Бразилії, півзахисник зіграв 112 матчів у всіх турнірах, в яких забив п’ять м’ячів. Разом із «Палмейрасом» Че Че вперше в кар’єрі став чемпіоном країни за підсумками сезону 2016 року, в якому був одним із ключових гравців, двигуном команди, пропустивши лише один матч із 38-ми через дискваліфікацію за перебір попереджень.

Як зізнається сам футболіст, він може зіграти на будь-якій позиції в центрі поля. Йому комфортно, коли команда володіє ініціативою, любить працювати із м’ячем. Завжди підключається до атак, але при цьому завжди відпрацьовує в захисті.

Перехід до «Динамо» та переїзд до Європи – новий виклик для Че Че. Завдяки цьому рішенню футболіст сподівається привернути увагу головного тренера збірної Бразилії Тіте, адже виступи за національну команду – його заповітна мрія. А ще – стати чемпіоном разом із «Динамо» та виправдати сподівання вболівальників та тренерського штабу на футбольному полі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер