Чемпіонат ДЮФЛ U15. Еліт-ліга. 1-й тур. «Волинь» (Луцьк) – «Динамо» – 0:1

Чемпіонат ДЮФЛ U15. Еліт-ліга. 1-й тур. «Волинь» (Луцьк) – «Динамо» – 0:1

У рамках першого туру Еліт-ліги чемпіонату ДЮФЛ серед команд U15 (футболісти 2007 року народження) київське «Динамо» гостювало в Луцьку, де зустрічалося з місцевою «Волинню».

Підопічні Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського з перших хвилин узяли гру під свій контроль, але з реалізацією моментів, які виникали біля воріт суперника, не все складалося добре. Зокрема, після удару Редушка м’яч пролетів над поперечиною, а Попов, увірвавшись до штрафного майданчика з правого флангу, пробив у сітку із зовнішнього боку.

Щоправда, Богдан виправився незадовго до перерви. Після подачі зі штрафного з лівого флангу нападник «Динамо» вдало підставив голову та підправив м’яча у дальній кут воріт – 0:1.

Другий тайм знову ж таки пройшов за територіальної та ігрової переваги підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського, однак забитих м’ячів у матчі більше не було. Тож єдиний гол приніс динамівцям перемогу, яку, незважаючи на мінімальну перевагу, цілком можна назвати впевненою.

Чемпіонат ДЮФЛ U15. Еліт-ліга. 1-й тур

«Волинь» (Луцьк) – «Динамо» – 0:1

«Динамо»: 24. Петренко, 2. Рибак, 6. Човгаленко, 4. Білий, 9. Дехтяр, 18. Озимай, 10. Драган, 11. Редушко, 26. Губенко, 8. Б.Попов, 7. Ільченко.

На заміну виходили: 16. Букатий, 17. Белев’ят, 13. Богданов.

Запасні: 23. Мойсеєв, 3. Литвин, 5. Варивода, 14. Михайленко.

Гол: Б.Попов (31).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер