Чемпіонат ДЮФЛУ U19. 1 ліга. КДЮСШ-15 – «Динамо» - 1:0

Чемпіонат ДЮФЛУ U19. 1 ліга. КДЮСШ-15 – «Динамо» - 1:0

У 5-му турі чемпіонату ДЮФЛУ серед юнацьких команд у Першій лізі «Динамо» зустрілося з київським КДЮСШ-15. Формально гостьова гра відбулася на клубній базі «Динамо» у Віті-Литовській.

Після чотирьох турів «Динамо» посідало перше місце в турнірній таблиці з максимальним результатом – чотири перемоги з різницею м’ячів 23-2. Суперники «біло-синіх» займали третє з кінця місце, здобувши одну перемогу та одну нічию у чотирьох іграх з різницею м’ячів 6:11.  

Доволі несподівано рахунок відкрили суперники «Динамо», забивши швидкий м’яч вже на 9-й хвилині гри. Після довгої передачі через все поле, практично від штрафного майданчика КДЮСШ-15, Данила Хоменка Тарас Зелінський отримав чистий вихід один на один з Данилом Мойсеєвим та реалізував його, пробивши у верхній кут воріт.

Забитий м’яч додав номінальним господарям поля впевненості, і довгий час динамівцям було важко нав’язати суперникам свою гру та проходити їх оборонні редути. Ближче до завершення першого тайму «біло-сині» збільшили тиск на ворота суперників, проте ті вміло оборонялися.

Ще у першому таймі Олексій Дроценко та Юрій Дмитрулін вдалися до першої заміни в складі. У перерві тренери змінили більшу частину стартового складу. При цьому на поле вийшли динамівські збірники, які отримали виклик до юнацької збірної U17.

Поступово гравці КДЮСШ-15 почали притискатися до своїх воріт, а атаки динамівців ставали поволі небезпечнішими.

Найбільш небезпечними були моменти на 70-й хвилині, коли воротар КДЮСШ-15 Романюк двічі врятував ворота своєї команди після ударів Люсіна головою та Редушка ногою з близької відстані. Однак зламати захист суперників до завершення гри динамівцям так і не вдалося. У підсумку перша поразка в сезоні у 1-й лізі.

Чемпіонат ДЮФЛУ U19. 1 ліга

КДЮСШ-15 – «Динамо» - 1:0

11.10.23. Київ. НТБ «Динамо»

Склад «Динамо»: Мойсеєв, Галкін, Приймак (Третяк, 46), Білий, Дехтяр (Рибак, 46), Човгаленко (к) (Редушко, 32), Милюта (Озимай, 46), Черчукан (Трубенко, 46), Букатий (Мерва, 46), Ільченко (Люсін, 46), Калінкін.

Гол: Зелінський (9)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер