Чемпіонат U19. 6-й тур. «Динамо» – «Колос» – 5:1. Звіт про матч

Чемпіонат U19. 6-й тур. «Динамо» – «Колос» – 5:1. Звіт про матч

У рамках 6-го туру чемпіонату U19 київське «Динамо» на заміській клубній базі у Віті-Литовській приймало «Колос» із Ковалівки.

Підопічні Ігоря Костюка підходили до поєдинку в ранзі лідера - щоправда, перший рядок «біло-сині» ділили з донецьким «Шахтарем», у якого також була максимальна кількість очок після стартових турів.

Природно, «біло-сині» не бажали втрачати лідерство й після звітного матчу, тому з перших хвилин пішли вперед і доволі швидко відкрили рахунок. Після передачі Діалло до штрафного майданчика Волошин намагався пробити по воротах, але захисники встигли заблокувати. Першим на підбиранні виявився Царенко, який відправив м'яча в кут - 1:0.

Повівши в рахунку, динамівці й далі продовжили «тероризувати» захист суперника. Зокрема, голкіпер із труднощами парирував удар Діалло після зміщення з флангу до центру, а також забрав м'яча до рук після удару Волошина низом. Водночас гості також не відсиджувалися в обороні. Особливо активним був екс-футболіст юнацької команди «Динамо» Сорокін - спочатку він перевірив пильність Нещерета ударом з-за меж штрафного майданчика, а потім змусив голкіпера продемонструвати всю свою майстерність, пробивши зі штрафного під поперечину.

Але в середині першого тайму господарі все ж подвоїли свою перевагу. Вівчаренко перехопив м'яча на лівому фланзі в центрі поля, практично безперешкодно пройшов до штрафного майданчика та зважився на удар. М'яч після рикошету від ноги захисника «Колоса» перелетів через воротаря та залетів точно в кут - 2:0.

А перед самою перервою динамівці довели рахунок до великого. Волошина збили у штрафному майданчику суперника, і арбітр після перегляду VAR призначила пенальті, який упевнено реалізував Бражко - 3:0.

Відпочивши, динамівці з початком другого тайму з новими силами взялися нагнітати обстановку біля воріт суперника. Волошин неточно пробив зі штрафного, Вівчаренко не зміг поцілити у ворота, замикаючи подачу з кутового, Діалло не зміг переграти воротаря, вийшовши з ним віч-на-віч під гострим кутом.

Нарешті зусилля «біло-синіх» були винагороджені на 63-й хвилині, коли Попов, який вийшов на заміну, зручно викотив м'яча на Царенка, і Антон оформив дубль у матчі - 4:0. Сьомий гол для динамівця в нинішньому сезоні, що дозволяє йому впевнено очолювати гонку бомбардирів.

Утім, зберегти свої ворота «сухими» підопічним Ігоря Костюка не вдалося. Буквально в наступній же атаці Тутеров завдав по воротах красивого обвідного удару, і Нещерет не зміг дотягнутися до м'яча, який залетів у нижній кут - 4:1.

Але останнє слово в матчі все ж залишилося за киянами. Після передачі Діалло в дотик пробив по воротах Волошин, і м'яч залетів точно в кут - 5:1.

Останні хвилини матчу гості провели в меншості після того, як поле залишив Литвинов, який отримав друге попередження, але рахунок на табло більше не змінювався. Хоча фактично стовідсотковий момент був у Скрипника, але, замикаючи простріл Вівчаренка, Ілля не зміг поцілити в рамку воріт із кількох метрів.

У підсумку 5:1 - більш ніж упевнена перемога «Динамо», яка дозволяє нашій команді продовжувати без втрат очолювати турнірну таблицю.

Чемпіонат U19. 6-й тур

«Динамо» – «Колос» – 5:1

«Динамо»: Нещерет, Малиш, Філатов (Боль, 57), Дячук, Вівчаренко, Бражко, Яцик, Царенко (Скрипник, 70), Діалло (Блізніченко, 70), Волошин (Слесар, 79), Горбач (К.Попов, 57).

«Колос»: Фесюн, Литвинов, Гарькавенко, Ухань, Малакі, Жозе Рібейро (Урсолов, 46), Криворучко, Данилюк (Осадець, 77), Іродовський (Тутеров, 61), Сорокін (Обушний, 46), Салабай (Циганков, 69).

Голи: Царенко (6, 63), Вівчаренко (27), Бражко (45, пен.), Волошин (67) – Тутеров (64).

Попереджені: Горбач (30) – Литвинов (33), Криворучко (57).

Вилучений: Литвинов (78).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер