Чемпіонат U19. «Чорноморець» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Чорноморець» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

У суботу, 5 листопада, юнацька команда київського "Динамо" провела зустріч 11-го туру чемпіонату U19 в гостях у одеського "Чорноморця".

Матч на одеському СОК "Люстдорф" стартував із 25-хвилинною затримкою через повітряну тривогу, що не завадило командам активно розпочати поєдинок і продемонструвати видовищну гру.

Вже на стартових хвилинах динамівці заволоділи ігровою ініціативою, заробивши кілька кутових поспіль. Загалом протягом першого тайму кияни виконали 11 корнерів, один із яких став результативним. На 32-й хвилині після подачі Антона Царенка з кута поля Ігор Горбач пробив головою та влучив у поперечину, далі м'яч відскочив у голову голкіперу "Чорноморця" та зрештою опустився за лінію воріт.

Окрім того, "Динамо" створило цілий ряд моментів біля воріт господарів, однак не зуміло втілити їх у забиті м'ячі. У дебюті гри Янчишин завдавав удару після прострілу від Саленка, проте цей постріл був заблокований.

Не вдалося розпечатати ворота Ширяєва і Яцику після сольного проходу, і Маткевичу, який зіграв на добиванні, проте пробив занадто сильно. У наступній атаці удару по воротах "Чорноморця" завдавав вже Малиш, однак влучив у суперників. Двічі на ударній позиції опинявся і Царенко, проте в обох випадках на його удари реагували захисники і воротар одеситів. Наприкінці першого тайму Боль замикав подачу зі стандарту на дальній стійці, однак теж влучив у голкіпера.

А після перерви "Чорноморець" покарав "Динамо" за невикористані шанси. Екс-динамівець Станіслав Урсолов, який вийшов на заміну, опинився без опіки перед штрафним майданчиком киян і потужним ударом низом переграв Юрія Авраменка.

Натомість динамівцям знову бракувало точності та удачі на завершальній стадії атак. Горбач вибігав "на побачення" з голкіпером, проте Ширяєв вийшов на перехоплення та парирував удар динамівського форварда. Не вийшло з лічених метрів розстріляти порожні ворота суперників і у Саленка, який пробивав головою після навісу з чергового кутового. А Кремчанін після передачі Царенка пробив у поперечину, від якої м'яч відскочив у поле.

У компенсований час обидві команди мали можливість вирвати перемогу, проте свої шанси не використали. Урсолов знову виходив на ворота Авраменка, однак вирішив віддати передачу Янчуку, який із відмінної позиції пробив неточно. А Яцик влучив у захисника, завдаючи удару з гострого кута.

Отже, як і тиждень тому у матчі з "Кривбасом", динамівські юнаки грають внічию - 1:1. Наступний поєдинок підопічні Ігоря Костюка проведуть вже за чотири дні, прийнявши 9 листопада одного з лідерів поточного сезону юнацької першості - "Олександрію", від якої відстають на 3 очки.

Чемпіонат юнацьких команд. 11-й тур

5.11.2022. Одеса, СОК "Люстдорф"

"Чорноморець" (Одеса) U19 - "Динамо" (Київ) - 1:1 (0:1)

"Чорноморець" U19: 1. Ширяєв - 7. Янчук, 3. Граждан (21. Чепраков, 90+2), 19. Ішимський (4. Додул, 76), 2. Дихтярук (к), 17. Баранюк, 16. Скрипнік (13. Новицький, 46), 5. Марков, 10. Меленчук (11. Урсолов, 46), 20. Драч, 15. Ратушняк (8. Дмітрієв, 87).

"Динамо" U19: 1. Авраменко – 22. Малиш, 4. Балаба, 3. Боль, 8. Бенедюк – 14. Яцик (к), 18. Саленко, 19. Маткевич (20. Гусєв, 79), 10. Царенко, 16. Янчишин (13. Кремчанін, 63) – 9. Горбач.

Голи: Урсолов (58) - Ширяєв (32, автогол).

Попереджені: Боль (71), Царенко (74), Бенедюк (82).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер