Чемпіонат U19. «Чорноморець» – «Динамо». Прев’ю матчу

Чемпіонат U19. «Чорноморець» – «Динамо». Прев’ю матчу

У суботу, 19 серпня, київське «Динамо» проведе матч 4-го туру в чемпіонаті України серед юнацьких команд сезону-2023/2024. Суперником «біло-синіх» стане одеський «Чорноморець».

Поєдинок відбудеться на полі бази «моряків», СОК «Люстдорф», початок – об 11:00.

 

«ЧОРНОМОРЕЦЬ» (ОДЕСА)

До нового сезону підопічні екснападника команди Анатолія Діденка готувалися на клубній базі. Відомо про проведення одного контрольного матчу, в якому юнаки «моряків» переграли аматорський ФК «Чорноморськ» – 3:1.

Старт сезону для «Чорноморця» не задався і поки «моряки» залишаються без перемог. У стартовому поєдинку підопічні Анатолія Діденка розійшлися миром із ЛНЗ (0:0), після чого зазнали поразок із мінімальним рахунком від «Колоса» (1:2) та «Оболоні» (0:1).

Додамо, що єдиний гол за «Чорноморець» у нинішньому сезоні юнацького чемпіонату забив із пенальті Артем Присяжнюк.

 

«ДИНАМО» (КИЇВ)

Підопічні Ігоря Костюка готувалися до старту сезону на клубній базі у Віті-Литовській, чергуючи тренування з контрольними матчами.

Загалом «біло-сині» провели три спаринги, і в усіх здобули переконливі перемоги – над юнаками зі столичної «Оболоні» (2:0), «Кривбасу» з Кривого Рогу (6:3) та луганської «Зорі» (4:1).

Щодо кадрової ситуації, то склад «Динамо» значно оновився порівняно з минулим чемпіонатом – зокрема, влилася в команду велика група футболістів 2006 року народження, які в сезоні-2022/2023 виступали на правах оренди у складі луганської «Зорі».

У стартових поєдинках сезону «біло-сині» здобули переконливі «сухі» перемоги – над «Минаєм» (3:0), «Оболонню» (7:0) та «Металістом 1925» (7:0). Найкращим бомбардиром нашої команди та всього чемпіонату є Матвій Пономаренко, у доробку якого вже шість голів. Друге місце в бомбардирських перегонах ділить ще один динамівець Владислав Герич із представником «Металіста 1925» Владиславом Островським – у обох по чотири влучні удари.

 

Суддівські призначення

Головний арбітр – Очкуренко А.О. (Нікополь)

Асистенти – Асмаковець В. М. (Чернігів), Маринець М.І. (Житомир)

4-й арбітр – Катющев М.В. (Одеса)

Спостерігач арбітражу – Годулян В.І. (Одеса)

 

Останній матч між командами

Чемпіонат U19 2022/2023. 26-й тур

12.05.2023. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

«Динамо» – «Чорноморець» – 1:0

«Динамо»: Ігнатенко – Гусєв, Боль (Сизонюк, 46), Філатов, Бенедюк – Рамадані (Котуха, 46), Малиш (Зоренко, 46), Яцик, Маткевич (Бойченюк, 81), Кремчанін – Горбач (Слесар, 69).

«Чорноморець»: Пірожок, Марков (Новицький, 86), Дихтярук, Макзенко, Ішимський, Баранюк (Пшеничнюк, 58), Граждан (Драч, 81), Присяжнюк, Мельник, Ратушняк (Урсолов, 58), Щекотилін.

Гол: Яцик (43).

Нереалізований пенальті: Горбач (59).

Попереджені: Маткевич (74), Філатов (85), Сизонюк (90) – Мельник (72).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер