Чемпіонат U19. «Динамо» – «Кривбас» – 1:1. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Динамо» – «Кривбас» – 1:1. Звіт про матч

У рамках 10-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд київське "Динамо" на клубній базі у Віті-Литовській приймало криворізький "Кривбас".

Ця зустріч стала першою для команд у рамках юнацької першості, і завершилася прикрою для динамівців втратою очок, незважаючи на домінування на полі протягом усього матчу.

Вже в дебюті гри Олексій Гусєв, взявши ініціативу на себе, здійснив прохід центром до штрафного "Кривбаса", обігрався з Кремчаніним і заробив кутовий. Пізніше неодноразово на ударній позиції опинявся Роман Саленко, який пробивав і з середньої, і з дальньої дистанції, завдавав пострілу з меж штрафного майданчика і капітан Яцик.

"Кривбас" приділяв ретельну увагу насиченому захисту, проте в першому таймі й Авраменку довелося двічі зіграти на виході, перериваючи контрвипади гостей. 

Наприкінці першого тайму Маткевич пробивав по воротах "Кривбаса" зі штрафного, перекинувши стінку, однак Хома зреагував на цей удар.

А вже на стартових хвилинах другого тайму Маткевич вивів "Динамо" уперед - Ігор Горбач із меж штрафного влучив у поперечину, а добивання Андрія було точним. Для хавбека цей м'яч став 5-м у сезоні, що дозволило йому вийти в лідери бомбардирських перегонів команди.

У подальшому динамівці намагалися розвинути успіх, продовжуючи осаджувати володіння "Кривбаса", однак безуспішно. Тричі ударів завдавав Ігор Горбач, проте в усіх випадках із його спробами впоралися захисники гостей, як і з дальнім пострілом Маткевича.

На 65-й хвилині Максим Мисляй залишив свою команду у меншості, заробивши вилучення після відмашки ліктем у боротьбі з Маткевичем.

Фінальний відрізок поєдинку пройшов у спокійному темпі, за повної ігрової переваги динамівців, яку наша команда могла втілити у більшу кількість забитих м'ячів. Проте свої можливості втратили Саленко, потужний удар якого вийшов неточним, та Гусєв, який пробив повз дальню стійку після ряду рикошетів.

Натомість єдиний вихід в атаку від "Кривбаса" став гольовим - на останніх хвилинах передача назад від Балаби та подальша помилка голкіпера Авраменка, який задалеко відпустив м'яч, призвела до пропущеного динамівцями гола. Святослав Матяш переграв динамівського воротаря та відправив м'яч у сітку, неочікувано зрівнявши рахунок.

1:1 - друга нічия динамівців у цьому сезоні, яка залишає "біло-синіх" на поточному третьому місці в турнірній таблиці.

Наступний матч підопічні Ігоря Костюка проведуть за тиждень, 5 листопада, проти однолітків із одеського "Чорноморця".

Чемпіонат юнацьких команд. 10-й тур

29.10.2022. НТБ "Динамо", Віта-Литовська

"Динамо" (Київ) U19 - "Кривбас" (Кривий Ріг) - 1:1 (0:0)

"Динамо": 1. Авраменко – 22. Малиш, 4. Балаба, 20. Гусєв, 8. Бенедюк – 14. Яцик, 18. Саленко, 19. Маткевич (7. Слесар, 87), 13. Кремчанін (16. Янчишин, 46), 10. Царенко – 9. Горбач (2. Дзень, 71).

"Кривбас": 1. Хома - 14. Вілівальд, 19. Карпусь (18. Башлаєв, 80), 22. Кілєвий (16. Дружинін, 90+1), 5. Козубенко, 8. Мисляй, 7. Рустамов (20. Гопкало, 46), 2. Саєнко, 4. Ухань, 11. А.Циганков (21. Матяш, 80), 9. Чудак (10. Поздняков, 80).

Голи: Маткевич (47) - Матяш (86).

Попередження: Бенедюк (40) - Мисляй (35), Карпусь (72), Вілівальд (86), Матяш (89).

Вилучений: Мисляй (65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер