Чемпіонат U19. «Динамо» – ЛНЗ. Прев’ю матчу

Чемпіонат U19. «Динамо» – ЛНЗ. Прев’ю матчу

У суботу, 31 серпня, київське «Динамо» проведе матч 5-го туру в чемпіонаті України серед юнацьких команд сезону-2024/2025. Суперником «біло-синіх» буде черкаський ЛНЗ.

Поєдинок відбудеться на одному з полів заміської клубної бази «Динамо» у Віті-Литовській, початок – о 13:00.

 «ДИНАМО» (КИЇВ)

Підопічні Ігоря Костюка готувалися до старту сезону на клубній базі у Віті-Литовській, чергуючи тренування з контрольними матчами.

Після цього етапу підготовки «біло-сині» вирушили на міжнародний турнір до чеської Острави. Здобувши перемоги в усіх матчах («Банік» – 3:1, «Слован» – 4:1, «Гурнік» Забже – 6:2, «Банік» – 2:0), динамівці виграли змагання, а наш голкіпер Вячеслав Суркіс отримав індивідуальну нагороду як найкращий воротар.

Щодо кадрової ситуації, то склад «Динамо» традиційно поповнився великою групою футболістів із випускної групи Академії. Також було й поповнення ззовні – зокрема, до команди приєднався 18-річний грузинський хавбек Александре Пеікрішвілі, із «Дніпра-1» прийшов форвард Денис Жданов, а фланговий півзахисник Олександр Шевченко повернувся після двох років оренди в «Зорі» та «Ворсклі».

Зі старту сезону «біло-сині» мають безпрограшну серію – три перемоги (над «Олександрією» – 2:0, «Карпатами» – 2:0 та «Ворсклою» – 3:0), а також одну нічию (з «Вересом» – 1:1). Динамівці забили у ворота суперників 8 м’ячів, а у свої пропустили лише один. Найкращими бомбардирами команди є Андрій Маткевич та Іван Андрейко – на рахунку кожного по два голи.

 

ЛНЗ (ЧЕРКАСИ)

Інформації про те, коли юнаки ЛНЗ вийшли з відпустки та як проводили підготовку до нового сезону, немає. Щодо спарингів під час літньої підготовки, то наразі відомо лише про результативну нічию з полтавською «Ворсклою» U19 (1:1).

У новому сезоні юні футболісти ЛНЗ стартували невдало. Поєдинок 1-го туру, проти «Лівого берега», було перенесено на невизначений термін, а от у трьох наступних підопічні Артема Чорнія поступилися, не забивши жодного м'яча, – «Олександрії» (0:6), а також львівським «Руху» (0:1) та «Карпатам» (0:2).

 

Суддівські призначення

Арбітр – Ольховський О.А. (Луганськ)

Асистенти – Маринець М.І. (Житомир), Ткаченко М.Г. (Одеса)

Четверий арбітр – Шпак Д.В. (Київська область)

Спостерігач арбітражу – Труханов К.В. (Харків)

 

Останній матч між командами

Чемпіонат U19 2023/2024. 23-й тур

«Динамо» – ЛНЗ – 6:0

07.04.24. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Суркіс, Гусєв, Балаба (к), Михавко (Захарченко, 46), Котуха, Озимай (Іщенко, 46), Осипенко, Білий (Янчишин, 75), Кремчанін, Маткевич (Калин, 60), Пономаренко (Лобко, 60).

ЛНЗ: Гайдай, Голіченко, Штефанко, Звєрєв, Станкович, Вівденко, Луценко (Поліщук, 70), Мазур (к), Суханов, Велігорський (Кальчук, 46, Дубовий, 75), Італо (Гриб, 46).

Голи: Михавко (8), Осипенко (13), Гусєв (50, 81), Лобко (70, 79)

Попередження: Мазур (87)

Вилучення: Гайдай (73)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер