Чемпіонат U19. «Динамо» - «Оболонь» – 1:0. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Динамо» - «Оболонь» – 1:0. Звіт про матч

У п’ятницю, 8-го грудня, в рамках 17-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд київське «Динамо» зустрілося зі столичною «Оболонню». Цей матч був домашнім для нашої команди й проходив у манежі заміської клубної бази «біло-синіх» у Конча-Заспі. Зазначимо, що у попередніх турах динамівці набрали 35 очок і посідали перше місце у турнірній таблиці. А «Оболонь» з 14 очками перебувала на 12-й сходинці. Також зазначимо, що для нашої команди поєдинок з «пивоварами» став завершальним у першій частині сезону перед зимовою перервою.

Поєдинок розпочався дуже активно. Першого небезпечного удару по воротах завдали гравці гостей – Суркіс в ефектному стрибку зміг перевести м’яч вище поперечини на кутовий. А ось забили першими динамівці, причому, вже на 3-й хвилині поєдинку. В атаці у відповідь Маткевич доставив м’яч до штрафного майданчика, там Лобко скинув його трохи назад Кремчаніну, і Дмитро невідпорним ударом з півкола перед штрафним майданчиком вразив ворота, вивівши свою команду уперед – 1:0.

Надалі динамівці активно пресингували суперника, вчасно вступали у боротьбу за м’яч та перехоплювали його, перемістивши гру на половину поля суперника. Хорошого удару низом завдав Саленко – м’яч пролетів поруч зі стійкою. Кілька разів господарі загрожували воротам «пивоварів» після стандартних положень, але протягом певного часу «Оболонь» помилок у захисті не припускалася. Причому, опонентам вдавалися достатньо гострі випади до володінь «біло-синіх», але, на щастя, голкіпер Суркіс та захисна ланка нашої команди збоїв не давали.

Гра проходила під контролем нашої команди, але занадто небезпечних моментів наприкінці першого тайму не виникало.

У другому таймі малюнок гри не змінився – основні події відбувалися на половині поля «Оболоні», але у завершальній стадії нашим футболістам трохи не щастило. Багато спроб блокувалися суперником, у деяких випадках наших футболістів підводила реалізація, як, наприклад, у моменті, коли після навісу з глибини поля головою пробивав Янчишин. Або коли з ударом Маткевича впорався воротар, а добивання того ж Янчишина виявилося неточним.

Тим часом біля протилежних воріт довелося виручати свою команду Суркісу, який зреагував на удар з середньої дистанції. А ось штрафний з правого флангу загрози в собі не містив – м’яч пролетів вище. Незабаром здорово пройшов правим флангом Пашко, але на його потужний удар зміг зреагувати воротар Марченко, перевівши м’яч на кутовий. Потім Саленко заробив штрафний удар, але після удару Кремчаніна м’яч знову опинився у голкіпера.

Тож, попри усі спроби динамівців, до фінального свистка рахунок на табло більше не змінювався. Наша команда спокійно довела гру до перемоги та з хорошим настроєм завершила першу частину сезону.

Чемпіонат U19, 17-й тур

«Динамо» - «Оболонь» – 1:0 (1:0)

8.12.2023. Конча-Заспа. НТБ «Динамо».

«Динамо»: 71. Суркіс, 6. Котуха, 5. Сизонюк (13. Коробов, 68), 2. Михавко, 15. Дикий, 14. Іщенко, 18. Саленко (21. Озимай, 90), 16. Янчишин (19. Пашко, 58), 7. Кремчанін, 10. Маткевич (к) (8. Білий, 68), 9. Лобко (29. Кузик, 90).

«Оболонь»: 31. Марченко, 30. В. Григоренко, 66. М. Григоренко, 47. Швец, 41. Бондаренко (91. Лящук, 87), 21. Козлов (42. Харченко, 87), 18. Даниленко (к), 70. Корх (22. Фещенко, 73), 15. Дяченко (28. Чорний, 73), 90. Лях, 77. Куделін.

Гол: Кремчанін (3).

Попередження: Дикий (60), Михавко (90).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер