Чемпіонат U19. «Динамо» – «Верес». Прев’ю матчу

Чемпіонат U19. «Динамо» – «Верес». Прев’ю матчу

У суботу, 26 серпня, київське «Динамо» проведе матч 5-го туру в чемпіонаті України серед юнацьких команд сезону-2023/2024. Суперником «біло-синіх» стане рівненський «Верес».

Поєдинок відбудеться на одному з полів заміської клубної бази «Динамо» у Віті-Литовській, початок – о 13:00.

«ДИНАМО» (КИЇВ)

Підопічні Ігоря Костюка готувалися до старту сезону на клубній базі у Віті-Литовській, чергуючи тренування з контрольними матчами.

Загалом «біло-сині» провели три спаринги, і в усіх здобули переконливі перемоги – над юнаками зі столичної «Оболоні» (2:0), «Кривбасу» з Кривого Рогу (6:3) та луганської «Зорі» (4:1).

Щодо кадрової ситуації, то склад «Динамо» значно оновився порівняно з минулим чемпіонатом – зокрема, влилася в команду велика група футболістів 2006 року народження, які в сезоні-2022/2023 виступали на правах оренди у складі луганської «Зорі».

У стартових поєдинках сезону «біло-сині» здобули переконливі «сухі» перемоги – над «Минаєм» (3:0), «Оболонню» (7:0), «Металістом 1925» (7:0) та «Чорноморцем» (2:0). Найкращим бомбардиром нашої команди та всього чемпіонату є Матвій Пономаренко, у доробку якого вже шість голів, на другому місці Владислав Герич із чотирма влучними ударами.


«ВЕРЕС» (РІВНЕ)

До нового сезону підопічні Олега Шандрука готувалися в Україні, проводячи в різних містах контрольні матчі. Зокрема, рівняни поступилися юнакам «Полісся» (0:2), зіграли внічию з аматорським «Тростянцем» (2:2), розгромили ще одного учасника чемпіонату області «Володимир» (5:1), обіграли юнаків «Руха» (2:0), поступилися в ще одному матчі «Тростянцю» (1:4), а також обіграли молодіжну команду першолігових «Карпат» (2:0).

Старт сезону для «Вереса» видався неоднозначним. Після нульової нічиєї з «Поліссям» (0:0) були дві «сухі» поразки від «Шахтаря» (0:3) та «Колоса» (0:1). Нарешті, першу перемогу (а з нею і прийшли й перші голи) в сезоні було здобуто в поєдинку з «Ворсклою», причому вийшла вона більш ніж переконливою (4:0).

Найкращими бомбардирами команди, забивши по два м’ячі, є Дмитро Годя та Ігор Вороб’як.


Суддівські призначення

Головний арбітр – Дубина Р.В. (Дніпро)

Асистенти – Асмаковець В. М. (Чернігів), Гординський Ю.С. (Вінниця)

4-й арбітр – Зоренко Ю.В. (Житомир)

Спостерігач арбітражу – Коваленко Г.Б. (Одеса)


Останній матч між командами

Чемпіонат серед юнацьких команд 2022/2023. 29-й тур

28.05.2023. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

«Динамо» – «Верес» – 4:0

«Динамо»: Ігнатенко, Гусєв, Сизонюк, Філатов (Єременко, 76), Бенедюк (Тетеря, 76), Малиш (Котуха, 59), Яцик (Бойченюк, 59), Царенко (Зоренко, 59), Маткевич, Кремчанін, Горбач.

«Верес»: Кулик, Протасевич, Даценко, Савчук, Ромасюк (Дрозд, 80), Фундук, Вадовський, Лепський (Бокій, 56), Зайко, Петров (Волченко, 69), Ковалюк (Пилипчук, 56).

Голи: Кремчанін (32), Маткевич (51), Горбач (62), Філатов (68).

Попереджені: Маткевич (75) - Савчук (10).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер