Чемпіонат U19. «Динамо» – «Ворскла» – 2:0. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Динамо» – «Ворскла» – 2:0. Звіт про матч

У рамках 9-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд київське «Динамо» приймало на клубній базі у Віті-Литовській полтавську «Ворсклу».

Динамівці, які минулого туру здолали принципових суперників із донецького «Шахтаря», вийшли на гру з твердим бажанням так само здобути перемогу, тож із перших хвилин спробували прибрати ініціативу до своїх рук.

Але й гості не мали наміру відсиджуватися в обороні, і перший небезпечний момент було створено біля воріт господарів – Нестеренко пробив зі штрафного, але м'яч прилетів у руки Ігнатенку.

Біля протилежних володінь Царенко також намагався відзначитися дальнім ударом, а Горбач не влучив практично по порожніх воротах із меж штрафного майданчика. Також чудову нагоду відкрити рахунок втратив Саленко – Роман самотужки увійшов до штрафного майданчика, але поцілити в рамку воріт не зміг, і м'яч пролетів над поперечиною. Ще одним неточним ударом «відзначився» Діалло перед самою перервою.

А от невдовзі після поновлення гри «біло-сині» все ж домоглися свого. Горбач пробив по воротах головою, воротар парирував, але першим на добивання встигнув Маткевич, який відправив м'яч у ворота – 1:0.

Після цього полтавці активніше почали діяти в атаці, йдучи вперед великими силами, але підопічні Ігоря Костюка дозволяли супернику максимум підійти до своїх володінь – тож у гостей можна згадати хіба що кілька дальніх ударів, які мети не досягли.

У динамівців же в черговий раз не пощастило відзначитися Горбачу – після потужного удару форварда в кут воротар перевів м'яч на кутовий. Але господарі все ж подвоїли свою перевагу незадовго до фінального свистка, коли Янчишин, який у другому таймі змінив Діалло, замкнув на дальній стійці простріл із правого флангу – 2:0.

У підсумку, впевнена перемога «Динамо», яка дозволяє «біло-синім» перебувати в лідируючій групі турнірної таблиці.

Чемпіонат U19. 9-й тур

«Динамо» – «Ворскла» – 2:0 (0:0).

22.10.2022. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

«Динамо»: Ігнатенко – Бенедюк, Балаба, Маткевич (Кремчанін, 83), Котуха (Гусєв, 46) – Яцик, Малиш, Царенко, Саленко (Грохольський, 86), Діалло (Янчишин, 73) – Горбач.

«Ворскла»: Ісенко – Мельник, Крупський, Хрипчук, Баранов, Нестеренко, Черниш (Крецул, 89), Тузенко (Корсун, 80), Одінцов (Швець, 68), Булгатов (Кухта, 89), Галас.

Голи: Маткевич (52), Янчишин (87).

Попереджені: Балаба (21), Котуха (24), Яцик (85) – Корсун (54), Хрипчук (59).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер