Чемпіонат U19. «Дніпро-1» – «Динамо» – 1:1: коментар Ігоря Костюка

Чемпіонат U19. «Дніпро-1» – «Динамо» – 1:1: коментар Ігоря Костюка

Старший тренер юнацької команди «Динамо» прокоментував виїзний поєдинок із «Дніпром-1», який завершився внічию – 1:1.

- Важкий поєдинок для ваших підопічних. Чого не вистачило, аби досягти перемоги?

- У першу чергу, на гру повпливав дуже сильний вітер, який «загнав» нас у другому таймі ближче до своїх воріт. Через це у нашій грі не було як такого конструктиву та не вдавалося пресингувати суперника. Гравці, які грали в середній ланці, не справлялися з цим. Також не було контролю м'яча з нашого боку, щоб виходити через середину. Ну і, звичайно, підводила реалізація, хоча при всьому цьому створили два хороших моменти, але не забили.

Але нічого, у плані становлення це хороший досвід. Це друга гра для нас після зимової перерви. Наша головна мета – розвивати футболістів та щоб вони вчилися на власних помилках.

- У першому таймі була обережна гра. Придивлялися до суперника?

- Ми розуміли, як вони грають. Але було багато браку, і той план, який ми мали на гру – швидкий вихід із оборони в атаку, переведення з одного флангу на інший – не спрацював. Також у суперника були проблеми при нашій грі через фланги, однак нам не вдалося скористатися ними.

- В епізоді з пропущеним м'ячем нападник «Дніпра-1» замкнув фланговий простріл. Хто не догледів із наших захисників?

- У цьому ми обов'язково розберемося. Я завжди кажу своїм гравцям, що більшість голів забиваються із меж карного майданчика, із зони перед воротами, і потрібно контролювати там суперників. А у них поки вся увага на м'ячі й опоненти, буває, випадають із поля зору. Утім, поки вони ще навчаються і, звичайно, не все вдається, тому будемо працювати далі.

- На останніх хвилинах ви отримали попередження…

- Гравці суперника зробили вкидання не в той бік, м'яч котився по лінії, і я хотів швидко віддати його своїм підопічним. Зробив крок на поле – і отримав попередження.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер