Чемпіонат U19. «Дніпро-1» - «Динамо» - 1:1. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Дніпро-1» - «Динамо» - 1:1. Звіт про матч

У 17 турі чемпіонату U19 київське «Динамо» відправилося до Львова, де на штучному газоні стадіону «Сокіл» зустрілося з «Дніпром-1».

Суперник «біло-синіх» посідав місце у середині турнірної таблиці, проте посилив свій склад у міжсезоння та з перемоги розпочав весняну частину сезону.

Матч розпочався доволі жваво: обидві команди не відсиджувалися у захисті та з перших хвилин встановили високий темп гри, відповідаючи атакою на атаку. Напівмоменти виникали біля обох воріт, при цьому м’ячем у першій половині зустрічі більше володіли господарі поля.

Втім, на екваторі тайму темп гри трохи знизився, а реальні гольові нагоди почали виникати біля воріт «Дніпра-1». Найнебезпечнішим був удар Дмитра Кремчаніна, який вирішив перевірити ворота господарів поля на 27-й хвилині ударом з кута штрафного майданчика після передачі назад від партнера. Господарям поля пощастило – м’яч просвистів біля дев’ятки.

Проте свого Кремчанін все ж таки досяг, причому досить швидко. На 34-й хвилині Кремчанін разом із Саленком виграли боротьбу за м’яч, після чого Кремчанін обігрався в стінку з Васильцем. Фінальний вертикальний пас Васильця був вивіреним – він вивів Дмитра на рандеву з голкіпером, і фланговий форвард киян, не наближаючись до воріт, пробив точно в кут, відкривши рахунок у грі.

На першій хвилині другого тайму кияни ледь не забили другий гол. Артем Слесар після прострілу Кремчаніна з лівого флангу та рикошету від гравця «Дніпра-1» вдало запресингував суперників у чужому штрафному майданчику і навіть завдав удару впритул, проте голкіпер відбив м’яч на кутовий.

На 66-й хвилині доволі несподівано рахунок став рівним. Жданов прострілив з лівого флангу у центр штрафного майданчика, куди набіг Баденко та з лінії воротарського ударом у дотик без перешкод розстріляв ворота. На куражі господарі поля створити ще кілька загроз воротам динамівців після дальніх ударів, проте надійно зіграв Ігнатенко.

Втім, більше прагнули вирвати перемогу динамівці. На 85-й хвилині вони створили супермомент, який дивом не завершився взяттям воріт. Навін Малиш вивів на побачення з воротарем Максима Зоренка, який з’явився на полі у середині тайму. Форвард вже готував вивірений удар лівою, проте в останній момент його наздогнав з-за спини зимовий новачок «Дніпра-1» бразилець Гільєрме Варжау та підставив ногу під м’яч, вибивши його на кутовий.

А на 90-й хвилині ще один гольовий момент мав Слесар. Після навісу з лівого флангу від Кремчаніна він перекидував голкіпера ударом ногою в один дотик, проте той все ж до м’яча дотягнувся. Слесар одразу ж намагався завдати повторного удару бісіклетою у падінні, проте цей удар у нього не вийшов акцентованим.

Дніпровці у цей час відповіли напівмоментом після кутового, проте удар головою після навісу вийшов невлучним. Фінальний штурм воріт «Дніпра-1» успіху не приніс – кияни втрачають очки у Львові.

Чемпіонат U19. 17 тур

«Дніпро-1» - «Динамо» - 1:1

10.03.2023. Львів. Стадіон «Сокіл»

«Дніпро-1»: Крапивцов, Свистун, Терещенко, Авраменко, Гульєрме Варжау, Єршов (Баденко, 46), Мельниченко, Леонардо Гомес (Раско, 89), Гаджиєв (Шолупець, 60), Жданов, Рустамов (Янко, 67).

«Динамо»: Ігнатенко, Гусєв, Балаба, Єременко, Бенедюк, Малиш, Кремчанін, Василець (Шарай, 87), Саленко (Бойченюк, 68), Слесар, Горбач (Зоренко, 61).

Голи: 0:1 – Кремчанін (34), 1:1 – Баденко (66)

Попередження: Терещенко (37) – Горбач (37), Зоренко (64)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер