Чемпіонат U19. «Карпати» – «Динамо». Прев’ю матчу

Чемпіонат U19. «Карпати» – «Динамо». Прев’ю матчу

У п’ятницю, 16 серпня, київське «Динамо» проведе матч 3-го туру в чемпіонаті України серед юнацьких команд сезону-2024/2025. Суперником «біло-синіх» будуть львівські «Карпати».

Поєдинок відбудеться на стадіоні «СКІФ» у Львові, початок – о 13:00.

«КАРПАТИ» (ЛЬВІВ)

Львів'яни готувалися до нового сезону на навчально-тренувальному зборі, який проходив в Ужгороді. Примітно, що починали підготовку юнаки «Карпат» під керівництвом Владислава Лупашка, а після того, як спеціаліст прийняв основну команду після відходу досвідченого Мирона Маркевича, уже завершували зі старшим тренером Денисом Кожановим.

За час підготовки «зелено-білі» провели ряд контрольних матчів. Зокрема, поступилися харківському «Металісту» (0:2), юнацькій команді ковалівського «Колосу» (0:1) та новачку Другої вітчизняної ліги «Куликів-Білка» (2:4), а також розгромили аматорський «Сокіл» із Великих Глібовичей (7:0).

На старті сезону в чемпіонаті U19 «Карпати», двічі ведучи в рахунку по ходу матчу, розійшлися миром на виїзді з рівненським «Вересом» – 2:2 (голи у львів’ян – Резнік, 65, Буренко, 81), а у другому турі розгромили вдома криворізький «Кривбас» – 4:1 (Резнік, 16, Буренко, 45+1, Івасій, 54, Абрамчук, 74)

 

«ДИНАМО» (КИЇВ)

Підопічні Ігоря Костюка готувалися до старту сезону на клубній базі у Віті-Литовській, чергуючи тренування з контрольними матчами.

Після цього етапу підготовки «біло-сині» вирушили на міжнародний турнір до чеської Острави. Здобувши перемоги в усіх матчах («Банік» – 3:1, «Слован» – 4:1, «Гурнік» Забже – 6:2, «Банік» – 2:0), динамівці виграли змагання, а наш голкіпер Вячеслав Суркіс отримав індивідуальну нагороду як найкращий воротар.

Щодо кадрової ситуації, то склад «Динамо» традиційно поповнився великою групою футболістів із випускної групи Академії. Також було й поповнення ззовні – зокрема, до команди приєднався 18-річний грузинський хавбек Александре Пеікрішвілі, із «Дніпра-1» прийшов форвард Денис Жданов, а фланговий півзахисник Олександр Шевченко повернувся після двох років оренди в «Зорі» та «Ворсклі».

У стартовому матчі нового сезону динамівці здобули непросту виїзну перемогу над «Олександрією» – 2:0. Забитим голом відзначив дебют за юнаків «біло-синіх» Пеікрішвілі, також забитий м’яч записав на свій рахунок 16-річний Іван Андрейко. Але у 2-му турі «біло-сині» втратили очки у гостьовому поєдинку з «Вересом» – відкривши рахунок у першому таймі після влучного удару Дмитрія Кремчаніна, підопічні Ігоря Костюка не втримали мінімальну перевагу та пропустили у другому таймі. Незважаючи на те, що догравали поєдинок гості в більшості, вирвати перемогу все ж не вдалося.

 

Суддівські призначення

Арбітр – Ващенко В.П. (Житомир)

Асистенти – Слюсар Є.Ю. (Житомир), Шекель Д.В. (Рівне)

Четвертий арбітр – Лапко С.Р. (Львів)

Спостерігач арбітражу – Левко М.В. (Чернівці)

 

Останній матч між командами

Чемпіонат U19 2019/2020. 11-й тур

01.11.2019. c. Віта-Литовська, НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» - «Карпати» - 2:2 (1:2)

«Динамо»: Нещерет, Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко, Надольский, Шулянський, Михайленко (к), Окоро (Бодня, 73), Ванат, Єфіменко (Велетень, 61).

«Карпати»: Горох, Мудрик (к), Калинчук, Слічний, Данилюк, Січ, Гудзинський (Іванюк, 90+3), Тлумак (Козак, 63), Сущак (Хлань, 55), Раделицький (Лісовик, 80), Мердєєв (Бей, 60).

Голи: Надольський (43), Ванат (72, з пенальті) - Раделицький (13), Михайленко (18, автогол).

Попередження: Надольський (87), Бодня (90+2) – Гудзинський (15).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер