Чемпіонат U19. «Металіст 1925» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Металіст 1925» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

У рамках 7-го туру юнацької першості України команда «Динамо» U19 завітала до селища Високого, що неподалік від Харкова, де зустрілася з новачком чемпіонату – «Металістом 1925».

Уже в дебюті поєдинку господарям вдалося повести в рахунку завдяки курйозному голу – після прострілу Стрельника з лівого флангу м’яч зрикошетив у кут воріт Моргуна. Динамівці були змушені відіграватися, тому всі сили кинули на атаку, однак у останній третині поля у «біло-синіх» мало що виходило.

На старті поєдинку м’яч побував і у воротах Ігоря Потімкова після навісу з кутового, однак це взяття воріт не було зараховане через фол динамівців в атаці. Окрім того, кияни завдали кількох ударів по воротах – із дальньої відстані пробивав Назар Волошин, Бражко намагався забити прямим ударом зі штрафного, а також із середньої дистанції – однак м’яч не йшов у площину воріт.

До того ж, із кожною хвилиною матчу на полі ставало все більше емоцій та фолів, тому ближче до перерви темп гри знизився, а арбітру Андрію Мальованому доводилося регулярно переривати матч свистками після порушень правил із боку гравців обох команд. Під завісу тайму Кирило Попов спробував підловити голкіпера «Металіста 1925» ударом низом, однак Потімков на цей момент зреагував.

Другий тайм «Динамо» розпочало з гольового моменту – Антон Царенко ввірвався з правого флангу до штрафного «Металіста 1925» та віддав передачу на Самбу Діалло, якого залишили без опіки, однак м’яч після удару легіонера влучив у стійку.

Пізніше вже Навін Малиш втратив чудову можливість зрівняти рахунок, пробивши з кількох метрів прямо в голкіпера харків’ян, а Кирило Попов, вийшовши на побачення з Потімковим, завдав занадто слабкого удару, із яким воротар легко впорався.

При цьому «Металіст 1925», який поступався у володінні м’ячем і лічені рази виходив у контратаки, одну зі своїх можливостей реалізував. Після обрізки динамівців у центрі поля на ворота Моргуна вийшов Островський, удар якого голкіпер парирував, однак вдало на добиванні зіграв Журавель – 0:2.

На останніх хвилинах «біло-сині» притиснули суперників до їх воріт і змогли скоротити відставання – після удару Артема Шулянського переправити м’яч у ворота знову допоміг рикошет. Однак решту моментів, які виникали біля штрафного «Металіста 1925», зчитували захисники господарів, діяв надійно і Потімков, нівелюючи небезпеку біля своїх воріт.

Під завісу матчу на полі спалахнули пристрасті – Назар Волошин заробив вилучення в неігровому моменті.

У підсумку динамівці не змогли дотиснути своїх суперників, вперше в сезоні втративши залікові очки. 

Чемпіонат U19. 7-й тур

«Металіст 1925» - «Динамо» - 2:1 (1:0)

10.09.2021. НТБ «Металіст», Високе

«Металіст 1925»: І.Потімков – Гуренко, Ю.Потімков (к), Шишко, Дзюба, Дегтярьов (Огурцов, 83), Кучков (Журавель, 56), Емере, Курцев (Яшин, 84), Стрельник (Баранов, 76), Лещинський (Островський, 46).

«Динамо»: Моргун – Малиш, Боль (Філатов, 64), Дячук, Вівчаренко (Бенедюк, 64) – Бражко (Скрипник, 56), Яцик (к), Н.Волошин, Царенко, Діалло (Шулянський, 73) – К.Попов (Горбач, 73).

Голи: Бражко (4, автогол), Журавель (71) – Шулянський (81).

Попереджені: Кучков (13), Лещинський (35), Островський (76), Дзюба (85), Емере (90+6) - Бражко (9), Вівчаренко (30), Боль (35), Діалло (40).

Вилучений: Н.Волошин (90+6).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер