Чемпіонат U19. «Оболонь» - «Динамо» – 0:7. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Оболонь» - «Динамо» – 0:7. Звіт про матч

У п’ятницю, 4-го серпня, в рамках 2-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд київське «Динамо» зустрілося новачком нинішнього сезону – столичною «Оболонню». Цей матч був виїзним для нашої команди і проходив на навчально-тренувальні базі «Оболоні» у Бучі. Зазначимо, що у попередньому турі «біло-сині» перемогли «Минай» (3:0), а «пивовари» поступилися «Колосу» (1:4).

Поєдинок розпочався з пенальті у ворота господарів вже на 2-й хвилині. Одинадцятиметровий удар заробив Герич, якого суперники збили у власному штрафному майданчику, і сам же його реалізував, чітко розвівши воротаря і м’яч по різним кутам. Надалі динамівці продовжити володіти ініціативою та вести гру на чужій половині поля. Наші хлопці розігрували різноманітні комбінації та активно використовували фланги. Також вони загрожували володінням суперника після стандартних положень.

Незабаром м’яч знову опинився у сітці воріт «Оболоні» після завершального удару Маткевича, але миттю раніше арбітр зафіксував офсайд у нашого футболіста. Згодом динамівці провели ще одну хорошу атаку за участі Пономаренка та Герича, але Осипенку не вистачило зовсім трішки, щоб замкнути передачу партнера – м’яч рикошетом від суперника вилетів на кутовий. А ось після подачі від кутової позначки Осипенко виправився, сповна скориставшись своїм моментом: до нього відскочив м’яч після першого удару, і Кирило вдало зіграв на добиванні, подвоївши перевагу своєї команди – 2:0.

Зазначимо, що через занадто спекотну погоду у середині кожного з таймів арбітр робив паузу, щоб гравці обох команд могли попити води та освіжитися. У другій половині тайму у гостей був ще один потенційно гольовий момент, який створили Осипенко та Пономаренко, але у підсумку м’яч опинився в руках у воротаря. А у компенсований до першого тайму час «біло-синім» вдалося довести рахунок до великого: Осипенко здорово поборовся за м’яч, зберіг його та розпочав гольову атаку. На протилежному фланзі на його чудовий пас відгукнувся Герич та ударом у дальній кут воріт оформив дубль.

На початку другого тайму динамівцям вдалося відзначитися ще раз. Цього разу завершального удару з центра штрафного майданчика у дальній кут воріт завдав Пономаренко. Але на цьому наші хлопці не зупинилися скоро були винагородженні за свою наполегливість: Калин віддав чудову своєчасну передачу на Герича, і Владислав свою можливість не змарнував, ставши автором хет-трику.

У другій половині тайму у Київській області було оголошено повітряну тривогу, яка тривала близько 40 хвилин, тому матч було перервано. Коли гра поновилася, динамівці з новими силами пішли уперед та незабаром відзначилися ще раз. Цього разу Калин пройшов по правому флангу, змістився ближче до центру та завдав прицільного удару у дальній кут воріт. А ще через кілька хвилин гості заробили небезпечний штрафний удар метрах у 20-ти від воріт правіше центру – Кремчанін чудовим за виконанням ударом спрямував м’яч точно в ціль.

До фінального свистка удар у площину воріт завдав ще Гусєв, а рахунок більше не змінювався.

Чемпіонат U19, 2-й тур

«Оболонь» - «Динамо» – 0:7 (0:3)

4.08.2023. Буча. НТБ «Оболонь»

«Оболонь»: 1. Марченко, 41. Бондаренко (91. Лящук, 75), 27. Коцюбайло, 66. М. Григоренко, 30. В. Григоренко (35. Крамар, 60), 70. Корх, 42. Харченко, 18. Даниленко (к), 15. Дяченко (26. Грабілін, 46), 21. Козлов (28. Чорний, 80), 69. Кляцький (79. Остапець, 46).

«Динамо»: 71. Суркіс, 20. Гусєв, 3. Балаба (к), 2. Михавко, 15. Дикий, 14. Іщенко, 22. Осипенко (18. Саленко, 80), 24. Герич (23. Василець, 65), 25. Задорожний (17. Калин, 46), 10. Маткевич ) (7. Кремчанін, 65), 11. Пономаренко (9. Лобко, 65).

Голи: Герич (3, з пен., 45+1, 60), Осипенко (24), Пономаренко (52), Калин (79), Кремчанін (82)

Попереджені: Коцюбайло (3), Даниленко (38) – Осипенко (78).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер