Чемпіонат U19, перша ліга. «Динамо» – ДЮСШ-26 – 6:0

Чемпіонат U19, перша ліга. «Динамо» – ДЮСШ-26 – 6:0

У рамках 2-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд у першій лізі «Динамо» приймало на власній клубній базі у Віті-Литовській столичну ДЮСШ-26.

Господарі заволоділи перевагою з перших хвилин у надії забити швидкий м’яч, але супернику тривалий час вдавалося стримувати натиск підопічних Олексія Дроценка. На 16-й хвилині Васильцю після передачі Задорожного вдалося відправити м’яча до сітки ДЮСШ-26, але арбітр не зарахував взяття воріт через офсайд у півзахисника «біло-синіх». За кілька хвилин у Максима була ще одна чудова нагода забити, коли він зіграв на добиванні після удару Черчукана зі штрафного та сейву голкіпера, але воротар двічі врятував свою команду.

Тиск динамівців приніс свої плоди на 33-й хвилині. Захисник гостей грубо в’їхав у ноги Бойку на куті власного штрафного майданчика, і арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Василець і впевнено, майже без розбігу, поцілив у кут – 1:0.

За кілька хвилин рахунок було подвоєно – Бойко завдав удару з-за меж штрафного майданчика, і м’яч влетів в дальній кут воріт. А до великої перевагу «біло-синіх» довели ще до перерви Кузик та Захарченко, перегравши голкіпера ударами з центру штрафного майданчика після ідентичних комбінацій та передач із правого флангу.

«Побиття» ДЮСШ-26 продовжилося після перерви. На 69-й хвилині у швидкій атаці правим флангом Люсін протягнув м'яч до воріт, віддав пас, і Редушко другим темпом поцілив фактично по порожніх воротах. А за кілька хвилин уже сам Люсін після закидання фактично від свого штрафного майданчика вийшов віч-на-віч із воротарем та пробив точно під поперечину.

У підсумку, 6:0 – «Динамо» здобуває другу поспіль розгромну перемогу на старті турніру першої ліги чемпіонату України серед юнацьких команд та впевнено очолює турнірну таблицю.

Чемпіонат U19, перша ліга. 2-й тур

«Динамо» (Київ) – ДЮСШ-26 (Київ) – 6:0

«Динамо»: 12. Мойсеєв, 4. Галкін (2. Рибак, 46), 16. Коробов (18. Люсін, 46), 3. Сизонюк (23. Третяк, 46), 13. Бойко, 5. Захарченко, 21. Василець (10. Редушко, 46), 15. Черчукан (8. Озимай, 46), 19. Пашко (9. Діденко, 46), 17. Кузик, 20. Задорожний (11. Губенко, 60).

Голи: Василець (34, з пенальті), Бойко (36), Кузик (39), Захарченко (44), Редушко (69), Люсін (71).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер