Чемпіонат U19, перша ліга. «Динамо» – ДЮСШ ім. Горпинка – 10:1

Чемпіонат U19, перша ліга. «Динамо» – ДЮСШ ім. Горпинка – 10:1

У середу, 4 жовтня, «Динамо» U19 провело матч 4-го туру чемпіонату ДЮФЛУ серед юнацьких команд у першій лізі. Суперником підопічних Олексія Дроценка та Юрія Дмитруліна стала ДЮСШ ім. Горпинка з Полтави.

Уже на 4-й хвилині господарі відкрили рахунок, коли Кузик зіграв на добиванні після удару Редушка та сейву голкіпера, відправивши м'яча до сітки з близької відстані. На 9-й хвилині рахунок було подвоєно – воротар парирував удар Пашка, Люсін із добивання поцілив у стійку, але Пашко все ж добив м'яча до сітки.

На 17-й хвилині Кузик оформив дубль, коли після перехоплення на чужій половині партнери вивели Любомира до воріт, той обіграв захисника та пробив повз голкіпера. На 21-й хвилині у ворота гостей влетів четвертий м’яч – Редушко прострілив із лівого флангу, залишений без нагляду Люсін прийняв м’яч та другим дотиком пробив під воротарем, який кидався в ноги.

Після цього «біло-сині» взяли паузу до останніх хвилин першого тайму, але перед перервою все ж забили п’ятий гол. Хет-трик оформив Кузик – після подачі зі штрафного з лівого флангу м’яч відскочив до Любомира, і він зльоту поцілив точно в кут.

Після перерви побиття суперника продовжилося. На 49-й хвилині Губенко прорвався по правому флангу, виконав зручний простріл, і Редушку залишалося лише переправити м’яча у ворота з меж воротарського майданчика. За п’ять хвилин той же Редушко оформив дубль, реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером, а на 55-й хвилині Люсін після сольного рейду по правому флангу знайшов Губенка у штрафному майданчику, і той пробив повз воротаря.

На 72-й хвилині динамівці забили дев’ятий м’яч, коли Черчукан вийшов до воріт, але бити не став, а віддав зручний пас на Грабана, якому залишалося просто переправити м’яча в порожні ворота. Буквально за хвилину «біло-сині» дозволили супернику забити гол престижу – після того, як захисники не змогли вибити м’яча зі свого штрафного майданчика, Костенко зіграв на підбиранні та пробив під поперечину.

Але останнє слово все ж залишилося за динамівцями. На 89-й хвилині Черчукан із центру поля вибіг до воріт суперника, віддав на Грабана, і той, прибравши захисника, пробив по порожніх воротах.

У підсумку, 10:1 – більш ніж упевнена перемога «Динамо».

Чемпіонат U19, перша ліга, 4-й тур

«Динамо» – ДЮСШ ім. Горпинка – 10:1

«Динамо»: 1. Сьомка, 4. Галкін (2. Рибак, 46), 3. Захарченко, 16. Коробов (5. Третяк, 46), 19. Дехтяр, 23. Озимай (8. Малюта, 46), 10. Редушко (21. Грабан, 61), 18. Люсін (15. Черчукан, 61), 20. Задорожний (9. Діденко, 61), 7. Пашко (11. Губенко, 46), 17. Кузик.

Голи: Кузик (4, 17, 41), Пашко (9), Люсін (21), Редушко (49, 54), Губенко (55), Грабан (72, 89) – Костенко (73).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер