Чемпіонат U19. Перша ліга. «Діназ» – «Динамо» – 1:4

Чемпіонат U19. Перша ліга. «Діназ» – «Динамо» – 1:4

У рамках 3-го туру чемпіонату серед юнацьких команд у першій лізі київське «Динамо» зіграло з «Діназом» із пристоличного Вишгорода. Незважаючи на виїзний статус гри для нашої команди, відбулася вона на полі заміської клубної бази «Динамо» у Віті-Литовській.

Поєдинок пройшов за тотальної переваги «біло-синіх», яка до перерви втілилася у два забитих м'ячі. На 31-й хвилині Василець реалізував пенальті, призначений за фол проти Калина у штрафному майданчику, а перед самим відпочинком сам Калин поцілив точно в кут ударом з-за меж штрафного майданчика.

У другому таймі підопічні Олексія Дроценка та Юрія Дмитруліна закріпили свою перевагу ще двома голами. Спочатку після подачі з кутового Озимай вдало зорієнтувався у штрафному майданчику після серії відскоків та пробив повз воротаря, а згодом після закидання до штрафного майданчику та сейву воротаря Захарченко зіграв на добиванні.

Лише після цього номінальні гості дозволили супернику забити гол престижу. У підсумку, 4:1 – чергова розгромна перемога «Динамо» в чемпіонаті серед юнацьких команд у першій лізі.

Чемпіонат U19, перша ліга, 3-й тур

«Діназ» – «Динамо» – 1:4

«Динамо»: 12. Гудименко, 4. Галкін, 6. Сизонюк, 5. Захарченко, 19. Дехтяр, 21. Василець, 17. Кузик, 23. Задорожний, 7. Пашко, 16. Калин, 20. Лобко.

На заміну після перерви виходили: 18. Люсін, 10. Редушко, 15. Черчукан, 2. Коробов, 8. Озимай, 3. Рибак, 9. Діденко,

Голи: Халілов (78) – Василець (31, пен.), Калин (45), Озимай (59), Захарченко (76).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер