Чемпіонат U19, перша ліга. ДЮФК «Атлетик» – «Динамо» – 0:2

Чемпіонат U19, перша ліга. ДЮФК «Атлетик» – «Динамо» – 0:2

У середу, 25 жовтня, «Динамо» U19 провело гостьовий матч 7-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд у першій лізі. Суперником підопічних Олексія Дроценка та Юрія Дмитруліна став одеський ДЮФК «Атлетик».

Поєдинок відбувся на стадіоні ЗОР у Одесі. Варто зазначити, що якість газону залишала бажати кращого, тож перевага динамівців у технічній майстерності над суперником фактично зводилася нанівець – банально відскок м’яча було важко передбачити, тож просто зупинити передачу від партнера часом було важко.

За таких умов основна небезпека виходила після стандартних положень та закидань до штрафного майданчика, які тривалий час до гострих моментів не призводили. Господарі тримали оборону майже весь перший тайм, але перед самою перервою дальній удар Люсіна захопив голкіпера зненацька, і м’яч залетів у ворота – 0:1.

Після перерви малюнок гри не змінився, лише тільки одеситам потрібно було більше та агресивніше діяти в атаці, враховуючи поточний рахунок. Утім, особливих моментів біля володінь Гудименка не виникало. Біля протилежних воріт також не можна сказати, що було гаряче, але кілька моментів «біло-синім» вдалося створити. І якщо Грабан, опинившись перед воротами, пробив поруч зі стійкою, то Редушко шедевральним ударом від лівого кута штрафного майданчика «зняв павутиння» з дальньої дев’ятки – 0:2.

До кінця поєдинку динамівці не віддавали ініціативу супернику, але й самим не вдалося змінити рахунок, тож фінальний свисток зафіксував «суху» перемогу «Динамо».

Чемпіонат U19, перша ліга, 7-й тур

25.10.2023. Одеса, стадіон ЗОР

ДЮФК «Атлетик» – «Динамо» – 0:2

«Динамо»: 12. Гудименко, 2. Рибак (4. Галкін, 59), 23. Третяк, 20. Палатний (3. Білий, 46), 13. Бойко (6. Човгаленко, 75), 8. Озимай, 10. Редушко, 18. Люсін, 11. Губенко (15. Черчукан, 71), 16. Букатий (7. Мерва, 27; 17. Белев’ят, 71), 14. Калінкін (21. Грабан, 59).

Голи: Люсін (43), Редушко (77).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер