Чемпіонат U19. «Верес» – «Динамо» – 1:5. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Верес» – «Динамо» – 1:5. Звіт про матч

У межах 20-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд київське «Динамо» грало на виїзді з рівненським «Вересом».

У першому колі команди зіграли внічию (1:1), тож легкої гри для «біло-синіх» не очікувалося. До того ж поєдинок проходив за складних погодних умов, під зливою та шквальним вітром.

Динамівці призвичаювалися до погоди та газону до середини першого тайму, після чого відкрили рахунок. Пономаренко вдало зіграв на добиванні у штрафному майданчику та переправив м’яча до сітки – 0:1.

Згодом красень-гол забив Білий. Захарченко зі своєї половини поля зі штрафного «завантажив» м’яча вперед, Давид прийняв та з лінії карного майданчика поцілив у верхній кут – 0:2.

Побиття суперника продовжилося після перерви. Спочатку Пономаренко оформив дубль, прийнявши м’яча у штрафному майданчику, підробивши та несильно пробивши в кут – 0:3. На рахунку Матвія вже 19 голів у чемпіонаті U19!

За кілька хвилин Маткевич пробив з-за меж штрафного майданчика й м’яч рикошетом від ноги захисника залетів у протилежний від воротаря кут. А потім ще й Білий оформив дубль – Лобко увірвався до штрафного майданчика, пробив із хорошої позиції, воротар парирував, але прямо на ногу Давиду, який без особливих перешкод переправив м’яча у ворота.

Єдине, на що спромоглися господарі, – це забити гол престижу, який напевно аж ніяк не вплинув на настрій підопічних Ігоря Костюка. Четверта поспіль перемога «біло-синіх» і вже вісім матчів без поразок – боротьба за чемпіонство триває.

Чемпіонат U19, 20-й тур

06.03.2024. Рівне, НТБ «Верес»

«Верес» – «Динамо» – 1:5 (0:2)

«Верес»: Кулик (Стефанюк, 71), Бокій, Протасевич, Савчук, Козубенко, Фундук, Баран (Петров, 65), Лепський (Шворак, 65), Ковалюк (Зелінський, 65), Шух, Дзень (Дубовик, 80).

«Динамо»: Гудименко (Суркіс, 46), Гусєв, Сизонюк, Захарченко, Котуха (Дикий, 80), Іщенко (Янчишин, 80), Осипенко, Білий, Кремчанін (Пашко, 86), Маткевич, Пономаренко (Лобко, 75).

Голи: Шворак (85) – Пономаренко (23, 66), Білий (32, 82), Маткевич (69)

Попереджені: Савчук (17), Баран (63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер