Чемпіонат U19. «Верес» – «Динамо». Прев’ю матчу

Чемпіонат U19. «Верес» – «Динамо». Прев’ю матчу

У четвер, 8 серпня, київське «Динамо» проведе матч 2-го туру в чемпіонаті України серед юнацьких команд сезону-2024/2025. Суперником «біло-синіх» буде «Верес» із Рівного.

Поєдинок відбудеться на полі НТБ «Верес» у Рівному, початок – о 13:00.

«ВЕРЕС» (РІВНЕ)

Готуючись до нового сезону у Винниках, що у Львівській області, підопічні Станіслава Упілкова провели сім спарингів, і в усіх здобули перемоги: над ДЮСШ «Верес» U17 – 4:0, представником чемпіонату Волинської області «Славією» (Боратин) – 5:0, львівським «Рухом» – 1:0, ковалівським «Колосом» – 2:0, а також тричі обіграли «Тростянець» – 3:0, 3:2 та 5:4.

А от у стартовому турі нового сезону рівняни перемогти не змогли. Граючи в меншості, «Верес» зміг відігратися на останніх хвилинах домашнього поєдинку з львівськими «Карпатами» – 2:2, дубль записав на свій рахунок півзахисник Орест Лепський.

Додамо, що матч із «Динамо» через дискваліфікацію за вилучення в поєдинку проти «Карпат» пропустить захисник Арсеній Данніков.

«ДИНАМО» (КИЇВ)

Підопічні Ігоря Костюка готувалися до старту сезону на клубній базі у Віті-Литовській, чергуючи тренування з контрольними матчами.

Після цього етапу підготовки «біло-сині» вирушили на міжнародний турнір до чеської Острави. Здобувши перемоги в усіх матчах («Банік» – 3:1, «Слован» – 4:1, «Гурнік» Забже – 6:2, «Банік» – 2:0), динамівці виграли змагання, а наш голкіпер Вячеслав Суркіс отримав індивідуальну нагороду як найкращий воротар.

Щодо кадрової ситуації, то склад «Динамо» традиційно поповнився великою групою футболістів із випускної групи Академії. Також було й поповнення ззовні – зокрема, до команди приєднався 18-річний грузинський хавбек Александре Пеікрішвілі, із «Дніпра-1» прийшов форвард Денис Жданов, а фланговий півзахисник Олександр Шевченко повернувся після двох років оренди в «Зорі» та «Ворсклі».

У стартовому матчі нового сезону динамівці здобули непросту виїзну перемогу над «Олександрією» – 2:0. Забитим голом відзначив дебют за юнаків «біло-синіх» Пеікрішвілі, також забитий м’яч записав на свій рахунок 16-річний Іван Андрейко.

Суддівські призначення

Арбітр – Нефедченко О.О. (Харків)

Асистенти – Нікифоряк Г.К. (Чернівці), Маринець М.І. (Житомир)

Четвертий арбітр – Дрикін В.Ю. (Рівне)

Спостерігач арбітражу – Шмигельський О.В. (Львів)

Останній матч між собою

Чемпіонат U19 2023/2024, 20-й тур

06.03.2024. Рівне, НТБ «Верес»

«Верес» – «Динамо» – 1:5 (0:2)

«Верес»: Кулик (Стефанюк, 71), Бокій, Протасевич, Савчук, Козубенко, Фундук, Баран (Петров, 65), Лепський (Шворак, 65), Ковалюк (Зелінський, 65), Шух, Дзень (Дубовик, 80).

«Динамо»: Гудименко (Суркіс, 46), Гусєв, Сизонюк, Захарченко, Котуха (Дикий, 80), Іщенко (Янчишин, 80), Осипенко, Білий, Кремчанін (Пашко, 86), Маткевич, Пономаренко (Лобко, 75).

Голи: Шворак (85) – Пономаренко (23, 66), Білий (32, 82), Маткевич (69)

Попереджені: Савчук (17), Баран (63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер